Ce-a fost şi ce-a ajuns actriţa Linda Evans din "Dinastia"!

10 aprilie, 2017
The Heart Truth's Red Dress Collection 2012 Fashion Show, New York, America   08 Feb 2012 jpeg

Protagonista celebrului serial Dinastia e de nerecunoscut, chipul ei trădând adicţii şi suferinţă.

Rivale. Mereu comparate, şi în film, şi în viaţă, Joan şi Linda sunt, în realitate, prietene.

Ce a mai rămas din fabuloşii ani ’80 pentru Linda Evans? Aparent, doar amintirile. Căci interpreta lui Krystle Carrington, eterna ri­vală a maleficei Alexis Carrington (Joan Col­lins) din celebrul soap opera Dinastia (1981- 1989), nu mai seamănă deloc cu frumuseţea aceea blondă cu ochi albaştri, tulburători, cu care cucerea pe oricine în tinereţe. La cei 74 de ani ai săi, actriţa cu origini norvegiene e complet desfigurată. E chiar trist să vedem cum, în ciuda anilor de fitness şi yoga şi a în­cercărilor de-a opri timpul în loc cu ajutorul chirurgiei estetice (sau poate chiar din cauza ei!), Linda Evans a îmbătrânit urât – în timp ce Joan Collins impresionează cu fizicul său la cei 84 de ani!

Linda, la 74 de ani

Şi poate n-am fi avut această revelaţie, dacă un raport al poliţiei, datând din 2014 şi făcut public abia acum, nu ne atrăgea atenţia. Chi­purile, actriţa a fost prinsă conducând sub influenţa unor substanţe halucinogene la pri­mele ore ale zilei.

Arestată.

Practic, un agent de circulaţie a remarcat, într-o dimineaţă, că Jeep-ul Cherokee pe care-l conducea aceasta se deplasa cu nere­gularitate, depăşind de câteva ori linia conti­nuă, fapt pentru care a fost dată prin staţie şi oprită de un echipaj aflat pe şoseaua din apro­piere de reşedinţa ei din Rainer, Washington. Poliţistul care i-a cerut să coboare din maşină a povestit că aceasta nu purta centura de siguranţă, era ameţită, vorbea incoerent şi că, atunci când i-a cerut permisul de conducere, i-a înmânat... cardul de credit. Apoi, când i s-a cerut să meargă în linie dreaptă sau să spu­nă alfabetul, şoferiţa s-a scuzat că nu le poate face cum trebuie, pentru că era înţepenită de spate şi că tocmai urma să ajungă la medicul ei, unde avea programare. Suspectând că era băută sau aflată sub influenţa unor substanţe periculoase, agentul a descoperit asupra ei o punguţă cu pastile de Flexeril – un medica­ment prescris pentru ameliorarea spasmelor musculare, pe care Evans îl folosea pentru a-şi calma durerile de spate după şedinţele de yoga. Problema este că Evans a combinat şapte comprimate de Flexeril cu altele de Advil, la 9 dimineaţa! Adică un mix chimic cu efect se­dativ puternic, care ar fi putut dărâma şi un cal. Totuşi, actriţa a găsit înţelegere pentru problemele ei medicale şi a scăpat uşor, cu un an de închisoare cu suspendare, cu permisul suspendat timp de o lună şi cu supraveghere judiciară până în 2016.

Victima chirurgiei.

Nu ştim cum de-a reuşit să păstreze secret acest incident şi nici de ce cazul ei a ieşit la iveală tocmai acum, mai ales că Linda nu are nici copii şi nici vreun soţ care s-o protejeze. Dar imaginea unei Krystle complet desfigurată şi încătuşată e de­parte de glamou­rul din Dinastia. Şi ceva ce şi pe malefica Ale­xis Carrington ar fi şocat-o! Păcat că încă un nume sonor îngroaşă „di­nastia“ starurilor care îşi încheie atât de trist poves­tea, în singurătate şi dependenţă.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg