Ce a pățit Catinca Roman: „Au fost luni în care îmi era greu să mă ridic din pat”

5 iulie, 2023

Catinca Roman, fiica Mioarei Roman, a făcut dezvăluiri despre perioada cea mai dificilă din viața ei.

catinca roman depresie jpg

Într-un interviu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Catinca Roman a vorbit despre lupta ei cu depresia. „Am făcut un burnout foarte grav. Au fost luni în care îmi era greu să mă ridic din pat, să mă duc până la baie. Nici vorbă de ieșit din casă. Mi-am dat seama la un moment dat și am apela la ajutor de specialitate.

(...) Momentul în care mi s-a declanșat a fost când a murit tata, în septembrie anul trecut”, a spus ea. Catinca Roman l-a pierdut pe tatăl ei, Iosif Zilahy, care s-a stins la vârsta de 90 de ani. El a avut o relație timp de 12 ani cu Mioara, fosta soție a lui Petre Roman.

În același interviu, Catinca Roman a povestit și despre traumele trăite în copilărie. Crede că acestea au afectat-o acum, la maturitate: „Mama cu Petre au avut o relație destul de tumultoasă de la început până la sfârșit.

Certuri, o tensiune permanentă în casă. Cred că mi-a lipsit manifestarea dragostei. Nu-mi aduc aminte să se fi pronunțat aceste cuvinte: „Te iubesc”, „Mi-e dor de tine”. Eu în copilărie mă simțeam neiubită”, notează protv.ro

Catinca Roman a făcut mărturisiri și despre relația cu sora ei, Oana Roman. Cele două surori nu mai au o relație bună, Oana i-a reproșat Catincăi public că nu merge la azilul unde e internată mama lor să o viziteze. 

„Suntem temperamente extrem de diferite. Am considerat-o întotdeauna mult mai fragilă. Oana este o persoană extrem de sensibilă. Eu cred că și-a pus această mască de „eu pot”, „eu fac”, „eu sunt cea mai puternică”.

E un patern familial pe care ea îl duce mai departe, din punctul meu de vedere, din păcate. Cred că este încă foarte dependentă de ce spun ceilalți. Nu m-am văzut de foarte mult timp cu ea, poate un an. Regretul meu e că nu reușesc să construiesc o relație cu nepoata mea”, a mai zis ea. 

Foto: arhivă, Facebook, Pro TV



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg