Ce a primit Andreea Marin "moştenire" din partea tatălui său. Sunt lucruri de mare valoare

20 iulie, 2020
10 mostenirea andreei marin 2 jpg jpeg

Poate că are mereu zâmbetul pe buze, poate că mereu e veselă, dar Andreea Marin devine nostalgică când îşi aduce aminte de părinţii său, de bunicii săi care nu mai sunt pe acest pământ. Din fericire, vedeta are cele mai frumoase amintiri, tatăl ei i-a lăsat o "moştenire" valoroasă. 

La doar 36 de ani, mama Andreei Marin s-a stins din viaţă în urma unui accident teribil. De atunci, vedeta şi sora ei au crescut fără mamă. Tatăl le-a fost un adevărat stâlp, un model de ambiţie, de putere, de voinţă. Din păcate, şi el s-a stins din cauza unei boli necruţătoare. Andreea Marin a învăţat la rândul ei să fie puternică, să lupte pentru tot ce îşi doreşte, să nu spună niciodată "Nu pot!", să muncească din greu până obţine ce vrea. 

De la părinţii ei a moştenit bunătatea, a moştenit bunul simţ, dar şi o adevărată avere. Nu vă gândiţi la case, la pământuri, ci la o adevărată comoară: istoria familiei sale. Andreea Marin a primit de la tatăl său albumele foto ale familiei. A descoperit acum că bunicul său din partea tatălui a luptat în război, ba chiar a suferit mult când un proiectil i-a explodat în faţă. 

"Tata mi-a lăsat "moştenire" câteva caiete şi albume ale familiei, cu amintiri de generaţii, cu poeziile mamei scrise de-a lungul vieţii, încă de când era copil pana la cei 36 de ani, când a devenit înger... Pe unele, nu am avut puterea sa le deschid până azi. Amintirile frumoase uneori dor peste timp, iti trebuie putere interioara să priveşti înapoi fără regrete... Azi am hotărât sa deschid albumul de fotografii.

9 mostenirea andreei marin 1 jpg jpeg

Poza pe care o vedeţi ii înfăţişează pe bunicii mei din partea tatălui, aşa cum s-au cunoscut. El, rănit pe front în urma exploziei care l-a proiectat în aer şi i-a rănit corpul, cu urmări pentru întreaga viaţă, dar din fericire nu atât de grave încât sa nu mai poată merge sau lucra. Poveştile şi poveţele bunicului din viata de pe front îmi răsună şi acum în minte, ne fascinau în copilărie... De aici şi vorbele lui când ne mai zdreleam genunchii alergând sau căţăraţi pe garduri şi în copaci: "Tu te plângi pentru o zgârietura, alţii au luptat în războaie şi nu s-au mai plâns. Trece, lasa răsfăţul, mergem mai departe!"

Bunicul a ajuns în stare gravă la spital, unde bunica era infirmieră. Ea, cu vreo 10 ani mai mare decât el şi cu un copil dintr-o căsnicie nefericită anterioară. El, rănit serios în zona gâtului, nu putea la început vorbi, iar simţul mirosului nu l-a mai recuperat niciodată (pedant, nouă, nepoţilor, nu ne-a mărturisit, se ferea, doar bunica ne-a spus în taină când eram deja mărişori). Ea l-a ingrijit în spital cu dăruire şi, apoi, cu o dragoste care a durat peste 60 de ani, cât căsnicia lor, al cărui vlăstar de iubire a fost tata. La 80 şi ceva de ani, bunica era geloasă, ştia ea ca are bărbat frumos "ca un brad", cum ne spunea. Bunicul râdea mereu de naivitatea ei şi se ruga sa se stingă el primul, că nu poate trăi fără ea. Şi nu a putut prea mult, s-a stins şi el pe picioare, nu de boală, ci pentru că viaţa i-a fost fără rost fără jumătatea sa.

Cred in puterea iubirii, în miracolul credinţei, în forţa ce ne leagă, dincolo de ceea ce putem vedea. Suntem INIMI. Şi dacă ar umbla dezbrăcate pe străzi, inimile noastre ar spune totul despre noi. Nu au nevoie de mâini, de picioare, de haine cu etichete ochioase, de machiaj.", a scris Andreea Marin pe Facebook. 

Se pare că vedeta crede în puterea iubirii. Acum, Andreea Marin este într-o relaţie de aproximativ patru ani cu Adrian Brâncoveanu. 

FOTO: Facebook 



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg