Ce a răspuns Jim Carrey la acuzaţiile grave aduse

21 septembrie, 2016
hepta 2031591 jpg jpeg

După ce a fost învinuit că ar fi contribuit la sinuciderea iubitei sale, actorul hollywoodian nu a stat mult pe gânduri şi a emis un comunicat de presă cât se poate de emoţionant.

image

În cursul zilei de 19 septembrie, soţul Cathrionei White – iubita lui Jim Carrey – l-a dat în judecată pe celebrul comic, susţinând că actorul i-a dat acesteia medicamentele cu care ea şi-a luat viaţa. Mai mult de-atât, Mark Burton (care era încă însurat cu Cathriona când aceasta avea o relaţie amoroasă cu Carrey) îl acuză pe Jim că superstarul a încercat să-şi şteargă urmele, astfel încât să nu fie legat în niciun fel de sinuciderea iubitei lui de-atunci.

Uimit şi lezat de acuzaţiile grave care i-au fost aduse, Carrey şi-a convocat, tot în cursul zilei de luni, reprezentanţii media şi avocaţii şi a emis un comunicat pe care l-a trimis pe email celor de la USA Today.

Care a fost răspunsul lui Jim Carrey?

“Ce păcat! Mi-ar fi atât de simplu să stau puţin de vorbă, într-o cameră mai lăturalnică, cu avocatul acestui om şi să fac ca toată nebunia asta să dispară! Dar există câteva momente în viaţa fiecăruia dintre noi în care trebuie să luăm atitudine şi să ne apărăm onoarea în faţa a tot ceea ce este rău în lumea asta”, scrie în comunicatul dat publicităţii de reprezentantul vedetei.

“Nu voi tolera această încercare devastatoare de a mă exploata pe mine sau pe femeia pe care am iubit-o. Problemele pe care le-a avut Cat au existat cu mult înainte de-a o întâlni eu şi, din păcate, sfârşitul ei tragic n-a putut fi împiedicat de niciunul dintre noi. Îmi doresc mai mult decât orice pe lumea asta ca oamenii să nu mai încerce să profite de pe urma dispariţiei ei şi să o lase să se odihnească în pace”, a declarat Jim Carrey.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg