Ce actor celebru a cerut-o de soţie pe Brooke Shields?

18 noiembrie, 2014
liam neeson jpeg

Odată cu lansarea cărţii autobiografice “There Was a Little Girl”, modelul care a devenit, cu timpul, actriţă de succes a mărturisit, printre altele că unul dintre starurile hollywoodiene a cerut-o de nevastă. Despre cine să fie vorba?

Odată cu lansarea cărţii autobiografice “There Was a Little Girl”, modelul care a devenit, cu timpul, actriţă de succes a mărturisit, printre altele că unul dintre starurile hollywoodiene a cerut-o de nevastă. Despre cine să fie vorba?

Frumoasa din “Laguna albastră” a dezvăluit că, la doar trei luni de relaţie cu Liam Neeson – cu care se cuplase după despărţirea de iubirea din liceu, actorul Dean Cain – acesta i-a pus marea întrebare. “Liam m-a cucerit cu ţinuta sa, poezia şi alegerea proastă a unui vin Pinot Grigio... am fost atât de impresionată că ies cu un adevărat star de cinema... am devenit un cuplu serios după doar 3 luni. M-a cerut de nevastă fără inel”, a spus Brooke Shields (49) pentru revista “People”.

image

Cei doi actori au petrecut Crăciunul împreună în New York, în 1992, beţi de alcool şi de îndrăgosteală, însă curând după, actorul de 62 de ani a părăsit-o curând. Motivând că trebuie să plece după sărbători să îşi verifice casa din Los Angeles, acesta nu a mai revenit cu niciun telefon. După un timp, Liam s-ar fi întors să o întrebe din nou dacă vrea să se mărite cu el. “Asta m-a întrebat înainte să se apuce de lucru. Am spus: Nu, nu, te cunosc şi ştiu că te vei îndrăgosti de următoarea femeie cu care vei juca şi te vei căsători cu ea, aşa că mă retrag. Şi am avut dreptate”, a continuat actriţa. Se referea chiar la Natasha Richardson, cu careLiam a jucat într-o piesă de teatru şi cu care s-a căsătorit în 1994. Din păcate, Natasha a murit într-un accident de schi în 2009, lăsându-l pe actor cu grija celor doi copii ai lor.

image

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG