Ce actor celebru a cerut-o de soţie pe Brooke Shields?

18 noiembrie, 2014
liam neeson jpeg

Odată cu lansarea cărţii autobiografice “There Was a Little Girl”, modelul care a devenit, cu timpul, actriţă de succes a mărturisit, printre altele că unul dintre starurile hollywoodiene a cerut-o de nevastă. Despre cine să fie vorba?

Odată cu lansarea cărţii autobiografice “There Was a Little Girl”, modelul care a devenit, cu timpul, actriţă de succes a mărturisit, printre altele că unul dintre starurile hollywoodiene a cerut-o de nevastă. Despre cine să fie vorba?

Frumoasa din “Laguna albastră” a dezvăluit că, la doar trei luni de relaţie cu Liam Neeson – cu care se cuplase după despărţirea de iubirea din liceu, actorul Dean Cain – acesta i-a pus marea întrebare. “Liam m-a cucerit cu ţinuta sa, poezia şi alegerea proastă a unui vin Pinot Grigio... am fost atât de impresionată că ies cu un adevărat star de cinema... am devenit un cuplu serios după doar 3 luni. M-a cerut de nevastă fără inel”, a spus Brooke Shields (49) pentru revista “People”.

image

Cei doi actori au petrecut Crăciunul împreună în New York, în 1992, beţi de alcool şi de îndrăgosteală, însă curând după, actorul de 62 de ani a părăsit-o curând. Motivând că trebuie să plece după sărbători să îşi verifice casa din Los Angeles, acesta nu a mai revenit cu niciun telefon. După un timp, Liam s-ar fi întors să o întrebe din nou dacă vrea să se mărite cu el. “Asta m-a întrebat înainte să se apuce de lucru. Am spus: Nu, nu, te cunosc şi ştiu că te vei îndrăgosti de următoarea femeie cu care vei juca şi te vei căsători cu ea, aşa că mă retrag. Şi am avut dreptate”, a continuat actriţa. Se referea chiar la Natasha Richardson, cu careLiam a jucat într-o piesă de teatru şi cu care s-a căsătorit în 1994. Din păcate, Natasha a murit într-un accident de schi în 2009, lăsându-l pe actor cu grija celor doi copii ai lor.

image

FOTO GETTY



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg