Ce actor celebru îl va juca pe Fred Astaire într-un lungmetraj biografic

7 decembrie, 2021
1 fred astaire jpg jpeg

Actorul care şi-a trăit viaţa în paşi de dans va avea parte de un lungmetraj biografic realizat de Sony.

Iar Tom Holland a fost ales drept actorul care îl va juca pe Fred Astaire. Aşadar, îşi va lăsa deoparte costumul de Spider Man, care i-a adus atâta succes şi îşi va pune pantofii de dans, a dezvăluit actorul englez. Informaţia nu a fost comentată de Sony.

9 tom holland3 jpg jpeg

Lungmetrajul Sony nu este singurul proiect despre Fred Astaire aflat în pregătire. Jamie Bell, care a jucat rolul Billy Elliot în filmul din 2000, îl va portretiza într-o producţie Amazon Studios şi Automatik, în care Margaret Qualley va juca rolul lui Ginger Rogers.

Cel mai recent film în care a jucat Holland este „Spider-Man: No Way Home” şi marchează a şaptea apariţie a lui în rolul Peter Parker, va fi lansat în cinematografe pe 17 decembrie.

Fred Astaire a fost recompensat cu nenumărate premii şi distincţii: un Premiu Oscar Pentru Întreaga carieră – în 1949, Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor – film muzical sau comedie – în 1950 – , două Premii Emmy – în 1959 şi 1961 – , Premiul Cecil B. DeMille – în 1960, un „Glob de Aur” pentru Cel mai bun actor în rol secundar – în 1974 – pentru „The Towering Inferno”, Premiul BAFTA pentru cel mai bun actor în rol secundar – în 1976, tot pentru „The Towering Inferno”, Premiul AFI pentru întreaga carieră – 1981 – , Capezio Dance Award – în 1987 – , Premiul Grammy pentru întreaga carieră – postum, în 1989. De asemenea, Fred Astaire a fost inclus în Grammy Hall of Fame, postum, în anii 1997, 1998, 1999, 2003, 2004 şi 2007 şi în Hall of Fame of the International Best Dressed List, American Theatre Hall of Fame şi National Museum of Dance’s Mr & Mrs Cornelius Vanderbilt Whitney Hall of Fame.

Tom Holland seamănă la trăsături şi fizic cu Fred Astaire, nu este de mirare că a fost ales pentru acest rol important.

Actorul în vârstă de 25 de ani a confirmat vestea. La rândul său, Tom Holland este actor şi dansator, aşadar nu îi va fi greu să intre în pielea personajului propus de scenarişti.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg