Ce actori de la Hollywood şi-au făcut transplant de păr?

15 mai, 2015
43 jpeg

N-om înţelege noi multe lucruri din anatomia omului, însă un lucru e clar: odată ce începi să cheleşti, slabe şanse ca părul să-ţi mai crească. Acestea fiind spuse, iată o listă de vedete care nu păcălesc pe nimeni cu podoaba lor capilară proaspăt întinerită.

John Travolta

Suntem destuli de siguri că nu i-am văzut niciodată părul real al actorului. De-a lungul anilor, acesta a apelat la transplant, peruci, meşe... toate pentru a-şi masca micile detalii inestetice. Această fotografie surprinsă în 2012, pe platoul de filmări al peliculei ”Savages”, este singura dovadă că mama natură nu a fost generoasă cu John Travolta.

image

Jason Alexander

Chelia celebrului actor a fost de multe ori subiectul discuţiei din serialul ”Seinfeld”, aşa că ceea ce vedeţi mai jos este exemplul clar al impantului de păr reuşit. Ne bucurăm pentru el!

image

Jon Cryer

Şi transformarea fizică a acestui actor este una spectaculoasă, aşa că nimeni nu poate nega nimic. De fapt, nici nu încearcă. Celebrul actor este mândru de investiţia sa şi nu ar vrea s-o ascundă pentru nimic în lume.

image

Jamie Foxx

Nu credem că actorul ar fi fost ameninţat de chelie, însă se pare că Jamie nu a fost de aceeaşi părere cu noi şi s-a lăsat „aranjat”. O schimbare evidentă şi nu chiar benefică, după părerea noastră.

image

Kevin Costner

Pe cine crede că păcăleşte când spune că nicio intervenţie nu i-a salvat podoaba capilară? Diferenţele sunt notabile aşa că este ineficient să dezbatem dacă a apelat sau nu la un transplant de păr.

image

Steve Carell

O altă transformare şocantă a fost cea a actorului Steve Carell. A fost nevoie doar de un transplant de păr pentru ca actorul să întinerească cu 10 ani. Aşa da, Steve!

image

Sursa foto: Getty Images / www.mandatory.comRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}