Ce actriţă nu şi-a recunoscut faţa retuşată dintr-o revistă?

8 aprilie, 2016
fea kerry washington cover 01 2016 png

Frumoasa actriţă de 39 de ani din serialul Scandal a fost eroina unei coperte spectaculoase a ediţiei de aprilie a revistei Adweek, în care actriţa apare purtând o rochie în dungi alb-negre, cu volum, un print care se confundă cu cel al decorului din spate.

Coperta foarte retuşată cu Kerry Washington

Dar nu aici este problema. Chiar actriţa este cea care a atras atenţia, printr-o postare pe pagina ei de Instagram, că artiştii acestei publicaţii au mers prea departe cu retuşarea feţei sale, aceasta fiind mai albă şi cu trăsături mult diferite de ale ei.

Kerry Washington însăşi a spus că nu-şi mai recunoaşte faţa.

„Ştiu foarte bine ce înseamnă Photoshopul. Se foloseşte foarte des şi, serios, cui nu-i place să folosească un filtru? Am devenit o societate de corectori ai fotografiilor. Cu toate acestea, ieri, am avut un sentiment neplăcut. Este ciudat să mă uit la o poza de-a mea, care este atât de diferită de imaginea pe care o văd eu în oglindă. Nu m-am simţit prea bine“, a scris Kerry pe Instagram.

James Cooper, directorul editorial al revistei, a reacţionat la postarea actriţei, cerându-şi scuze şi susţinând că au adăugat doar volum părului, pentru un efect mai dramatic, pe lângă alte ajustări minore.

Alte cadre din şedinţa foto

image


Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg