Ce ar face vedetele cu 100.000 de euro? Ionuţ Iftimoaie şi Sorin Brotnei au răspuns!

13 septembrie, 2018
vedete ultimul trib jpeg

Gândul la marele premiu în valoare de 100.000 de euro îi ajută pe cei 21 de concurenţi din ”Ultimul Trib”, emisiune difuzată de Antena 1, să înfrunte fiecare zi plină de încercări în Madagascar şi fiecare concurs extrem de solicitant.

image

Premiul în valoare de 100.000 de euro le pune la treabă imaginaţia concurenţilor din ”Ultimul Trib”, aceştia afirmând ce ar face cu banii, dacă ar câştiga emisiunea de la Antena 1.

„Aş avea ce să fac cu premiul la mine acasă, în Maramureş. Sunt aproape gata cu construcţia celor două case tradiţionale, vreau să fac şi o şură şi o cramă. Probabil că aş dezvolta tot acolo ceva, pentru că acolo mi-e sufletul şi aş investi probabil în nişte meşteşuguri pe cale de dispariţie, pe care eu le apreciez şi îmi place să mă implic în ele. Mă ajută şi faptul că eu am făcut arte plastice şi îmi place lucrul cu lemnul”, se gândeşte Sorin Brotnei.

În acest timp, Daniela Crudu se gândeşte la un răsfăţ pe măsura eforturile sale din Madagascar, iar ca să se bucure de el complet, ar trebui să îi aibă în preajmă şi pe cei dragi: „Mi-aş schimba maşina, în primul rând, şi mi-aş reînnoi colecţia de genţi, apoi mi-aş duce prietenele în vacanţă la Ibiza”.

Pentru Ionuţ Iftimoaie, marele premiu este trofeul, după cum explică el: „Mentalitatea de sportiv mă face să mă gândesc că intru într-o competiţie cu gândul că voi câştiga. Când am plecat, prietenii mi-au zis să mă întorc acasă cu marele premiu, dar eu mă gândesc mai degrabă la trofeu! Aş fi ipocrit să spun că nu mă gândesc şi la partea financiară. Atunci când ai patru copii acasă, e greu să nu te gândeşti, iar nevoi avem cu toţii, unele mai reale, altele inventate. M-am gândit însă după o muncă atât de intensă, de probe atât de dure cu uzură fizică şi psihică, cel mai corect ar fi ca cei trei finalişti să împartă marele premiu”.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg