Ce ar face vedetele cu 100.000 de euro? Ionuţ Iftimoaie şi Sorin Brotnei au răspuns!

13 septembrie, 2018
vedete ultimul trib jpeg

Gândul la marele premiu în valoare de 100.000 de euro îi ajută pe cei 21 de concurenţi din ”Ultimul Trib”, emisiune difuzată de Antena 1, să înfrunte fiecare zi plină de încercări în Madagascar şi fiecare concurs extrem de solicitant.

image

Premiul în valoare de 100.000 de euro le pune la treabă imaginaţia concurenţilor din ”Ultimul Trib”, aceştia afirmând ce ar face cu banii, dacă ar câştiga emisiunea de la Antena 1.

„Aş avea ce să fac cu premiul la mine acasă, în Maramureş. Sunt aproape gata cu construcţia celor două case tradiţionale, vreau să fac şi o şură şi o cramă. Probabil că aş dezvolta tot acolo ceva, pentru că acolo mi-e sufletul şi aş investi probabil în nişte meşteşuguri pe cale de dispariţie, pe care eu le apreciez şi îmi place să mă implic în ele. Mă ajută şi faptul că eu am făcut arte plastice şi îmi place lucrul cu lemnul”, se gândeşte Sorin Brotnei.

În acest timp, Daniela Crudu se gândeşte la un răsfăţ pe măsura eforturile sale din Madagascar, iar ca să se bucure de el complet, ar trebui să îi aibă în preajmă şi pe cei dragi: „Mi-aş schimba maşina, în primul rând, şi mi-aş reînnoi colecţia de genţi, apoi mi-aş duce prietenele în vacanţă la Ibiza”.

Pentru Ionuţ Iftimoaie, marele premiu este trofeul, după cum explică el: „Mentalitatea de sportiv mă face să mă gândesc că intru într-o competiţie cu gândul că voi câştiga. Când am plecat, prietenii mi-au zis să mă întorc acasă cu marele premiu, dar eu mă gândesc mai degrabă la trofeu! Aş fi ipocrit să spun că nu mă gândesc şi la partea financiară. Atunci când ai patru copii acasă, e greu să nu te gândeşti, iar nevoi avem cu toţii, unele mai reale, altele inventate. M-am gândit însă după o muncă atât de intensă, de probe atât de dure cu uzură fizică şi psihică, cel mai corect ar fi ca cei trei finalişti să împartă marele premiu”.Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya