Ce artist celebru a declarat că a avut o aventură cu Orlando Bloom?

24 martie, 2017
Orlando Bloom jpeg

Cele mai recente declaraţii care îl au în centru pe Orlando Bloom sunt de-a dreptul scandaloase. Un artist renumit a dat de înţeles că a întreţinut relaţii sexuale cu actorul înainte ca acesta să devină faimos.

Boy George a dat de înţeles că-ntre el şi Orlando Bloom s-a petrecut ceva, în trecut

Boy George este cel care a vorbit într-un interviu recent, cu un post de radio din Sydney, despre Orlando Bloom şi relaţia pe care el o are cu acesta. Sincer şi jovial, Boy George a răspuns tuturor întrebărilor îndrăzneţe pe care gazda emisiunii radiofonice i le-a adresat cu privire la actorul britanic.

La un moment dat, Boy George a fost întrebat ce părere are despre fotografiile nud cu Orlando, apărute în presa internaţională în luna august, anul trecut. Acesta a început prin a spune că actorul ”are un fund simpatic” şi a terminat prin a dezvălui că relaţia lor datează încă de pe vremea în care Orlando nu era cunoscut la Hollywood şi că, pe atunci, actorul era un ”drăguţ”.

Boy George, după emisiunea respectivă

”L-am cunoscut pe Orlando înainte să fie faimos... din cluburi. E britanic, este superb”, a declarat Boy George (55), vineri, în timpul emisiunii ”The Kyle and Jackie O Show”. O declaraţie care a dat multe de înţeles, deşi Boy George a încercat să spună că nu s-au mai văzut de mulţi ani, că nu ştie care mai e viaţa acestuia în prezent şi alte astfel de lucruri menite să calmeze spiritele.

După emisiune, pe reţelele de socializare au apărut nenumărate speculaţii privind experienţa sexuală care ar fi avut loc între cele două staruri. Aşteptăm, aşadar, să vedem dacă vreunul dintre cele două vedete va avea ceva de spus cu privire la aceste zvonuri...

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg