Ce artiști vin vara aceasta la We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea?

4 iulie, 2024

Artiști români, dar și artiști străini care obișnuiau să ne anime petrecerile în anii ’90-2000 vor concerta pe scena de pe Platoul Fețeni în perioada 15-18 august 2024.

We Love Music Festival 2024 (4) JPG

Cea de-a treia ediție a We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea se apropie cu pași repezi. Cele mai tari hituri vor răsună și anul acesta pe scena de pe Platoul Fețeni.

Deja știți că „Lambada” a celor de la Kaoma se va auzi cât se poate de tare. În plus, Jenny de la Ace of Base, Sonique, In-Grid, Culture Beat, DJ Sash!, Technotronic, Mr. President, vor readuce atmosfera disco a anilor ’90-2000.

Cel mai tare show și multe momente de magie va oferi Rafaga! Sigur ne aducem aminte cu toții melodiile „Mentirosa", „Aguita", „Enganadora", „La Luna y Tu", „La Negra” și multe altele. În plus, în această vară vom asculta și ATB, care va încinge atmosfera cu cele mai frumoase ritmuri trance și cu piese precum „9PM (Till I Come)", „Ecstasy" și „Your Love (9PM)", iar Platoul Fețeni va deveni un ring de dans irezistibil!

Lor li se vor alătura artiștii români Anda Adam, DJ Sava, Bere Gratis, N&D, Alb Negru, L.A., Bibi, Adriana Onci, Ro-Mania, DJ Dark&Mentol, DJ Professor, MC Dylma&Pappa M, Andrei Șaguna, Danny The Menace. Organizatorii vor anunța pe parcurs și alți artiști confirmați să participe la cea de-a treia ediție We Love Music Festival.

Liana Stanciu și Nick de la N&D sunt ambasadorii evenimentului desfășurat în perioada 15-18 august 2024.

Biletele se mai găsesc încă la prețuri accesibile și se pot achiziționa pe zile, după cum urmează. Pentru ziua de 15 august, la categoria Acces general, prețul este de 200 lei, iar la Golden Circle la prețul de 270 lei. Pentru ziua a doua, pe 16 august, biletele la Acces general costă 170 de lei, iar la Golden Circle se găsesc cu doar 220 de lei. Ziua a treia, 17 august, vine și ea cu oferte, precum intrarea la Acces general - 200 de lei, iar la Golden Circle - 270 de lei, urmând ca în ziua a 4-a de We Love Music Festival doritorii să plătească pentru Acces General - 170 de lei, iar pentru acces în zona Golden Circle suma de 220 de lei.

Biletele pentru cea de-a treia ediție We Love Music Festival 2024 sunt disponibile aici: https://www.magazindebilete.ro/bilete/we-love-music-festival-2024

Potrivit organizatorilor, sunt așteptați în jur de 70.000 de spectatori în cele 4 zile de festival.



Recente pe Ok! Magazine

Ana și Daniel Pavel nuntă image00007 (5) jpg
neti sandu
Victoria Beckham si David Beckham la 25 de ani de la casatorie, nunta de argint   Facebook jpg
Ben Affleck Garner și Lopez colaj jpg
Szilard Deak jpg
Michelle Pfeiffer vs Francesca Eastwood   Getty Images, Instagram jpg
Sore și fiica ei Erin foto Ok Magazine DSC 3648 (4) jpg
Ela Craciun si fiica ei, Alesia   (1) jpg
David Beckham si mama sa Beckham, Sandra Beckham, cu David Attenborough la Wimbledon   profimedia 0886338777 jpg
Jennifer Lopez foto Instagram jpg
Andreea Sasu il face tatic pe Philipp Plein   Instagram jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (2) jpg
Agatha Ruiz de la Prada   Facebook 5 jpg
Gina Pistol la MasterChef   Pro TV jpg
Berecleanu Andreea in Turcia 4 (1) jpg
edi iordanescu fb3 jpg
Celine Dion   Profimedia jpg
Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (4) jpg