Ce au făcut vedetele de Paşti

17 aprilie, 2017
andreea marin jpeg

Cea mai importantă sărbătoare a creştinilor le-a adunat pe celebrităţile autohtone în sânul familiei lor sau le-au dus măcar cu gândul la cei dragi şi la liniştea sufletească atât de mult dorită.

Andreea Marin

image

“România mea, astăzi. Verde, pace, senin. Lumină pe frunte şi în suflete, dragii mei, Paşte binecuvântat! #happiness #light #green #countryside”, le-a transmis diva fanilor ei din mijlocul naturii. Vedeta emisiunii “Uite cine dansează” a mai postat şi o imagine cu ea în deja faimoasa grădină a casei ei şi a dat de înţeles că a fost acasă, alături de fiica ei, Violeta, de Înviere.

Mihaela Rădulescu

image

Eterna “rivală” a Andreei Marin nu s-a lăsat mai prejos şi le-a transmis şi ea admiratorilor ei un mesaj în Săptămâna Mare. “O săptămână Mare şi :) Frumoasă vă doresc! Umpleţi-vă sufletul de linişte, de oameni dragi, de gânduri bune şi fapte de omenie pentru alţii, ca să vă fie bine vouă...”, a scris Mihaela pe pagina sa de Facebook. Nu a oferit amănunte cu privire la felul în care şi-a petrecut Paştele, ci doar şi-a îndemnat fanii să nu rateze concertul colegii ei de la "Românii au talent": “Acum, pe sufletul plin şi curat, luaţi în dar un concert minunat, de la 13.30, pe Pro TV, cu... the one and only Andra! Cristos a înviat!”

Andra

image

Cântăreaţa a stat acasă de Paşti, alături de familie şi de prieteni. A ciocnit câte un ou cu fiul ei, David, şi fetiţa Eva şi i-a întâmpinat cu drag pe părinţii ei, finii şi prietenii apropiaţi, împreună cu care a urmărit şi concertul susţinut de ea la Sala Palatului, “Iubirea schimbă tot”, şi difuzat de ProTv în prima zi de Paşti.

Sonia Argint Ionescu

image

Preocupată de o alimentaţie sănătoasă şi un stil de viaţă echilibrat, vedeta postului naţional de televiziune şi-a suflecat mânecile şi a intrat în bucătărie pentru a găti pentru familia sa, cu ocazia Sărbătorilor pascale. După ce a terminat treaba, Sonia a ţinut să se laude cu rodul muncii ei, postând o imagine grăitoare cu câteva dintre preparatele care nu au lipsit de pe masa ei de Paşti.

Andreea Marinescu

image

Proaspăta mămică nu s-a preocupat cu vopsitul ouălelor anul aceasta. De-abia ieşită din maternitate cu cel de-al doilea copil al său, ştirista de la ProTv şi-a petrecut Sfintele Sărbători schimbând scutece şi hrănindu-l pe cel mai mic membru al familiei.

 

SaveRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg