Ce avere are Meghan Markle acum şi care sunt avantajele financiare de care va beneficia după nunta cu un prinţ?

10 mai, 2018
hepta 3307177 jpeg

Când te măriţi cu un prinţ adevărat, o întreagă lume, plină de surprize plăcute, ţi se deschide în faţă. Iar bunăstarea materială şi, implicit, lipsa grijii zilei de mâine sunt printre cele mai importante! Iată de ce!

image

Cunoscută pentru rolul interpretat în serialul Suits, fosta actriţă avea un salariu de 50.000 de dolari pe episod, iar anual beneficia de o sumă frumuşică – 450.000 de dolari proveniţi din actorie, dar şi din sponsorizări fel de fel.

Dar, peste numai 9 zile, Meghan va fi cea mai nouă membră a familiei regale britanice, după nunta din 19 mai cu Prinţul Harry, ceea ce îi va schimba radical viaţa frumoasei brunete. Mai ales financiar! Va moşteni ea oare din averea soţului ei?

image

Averea fostei actriţe este, în momentul de faţă, 5 milioane de dolari, adică jumătate din cât are la dispoziţie viitoarea ei cumnată, Kate Middleton, şi mult mai puţin decât posedă viitorul ei soţ. Prinţul Harry deţine o avere de 40 de milioane de dolari!

Cea care a beneficiat, ca actriţă americană, de sponsorizări consistente – a fost, printre altele, imaginea Audi SUV – are acum oportunităţi la care nici măcar nu îndrăznea să viseze la Hollywood.

image

A devenit, peste noapte, un trendsetter în materie de stil vestimentar, beneficiind subit de o expunere mondială şi fiind comparată cu Kate Middleton din punct de vedere stilistic. Până acum, Markle a fost admirată purtând branduri accesibile, precum cele canadiene – Line, Mackage şi Aritzia, dar viitorul ei vestimentar arată tot mai bine de când este logodnica unui prinţ în carne şi oase, iar, după nunta cu el, oportunităţile se vor înmulţi cu siguranţă.

image

Numai gândiţi-vă la ţinutele pe care le va avea la dispoziţie în calitate de reprezentant al unei familii regale, la evenimentele oficiale la care va lua parte şi la puzderia de designeri care se vor bate pe ea, pentru reprezentare! Un vis devenit realitate pentru orice femeie, nu?

image

Dar să revenim la bani! Viitorul ei soţ a moştenit 13,3 milioane de dolari de la mama sa, Lady Diana, când a făcut 30 de ani, sumă care s-a adăugat la alocaţia regală de care se bucură în prezent. Prinţul Harry avea un salariu de vreo 50-53.000 de dolari, ca pilot în British Army Air Corps, iar cheltuielile lui datorate responsabilităţilor regale sunt asigurate de venitul provenit de la tatăl său, Prinţul Charles. Bine, bine, dar care va fi partea lui Meghan din momentul în care va deveni Ducesa de Sussex sau poate chiar prinţesă?

image

În calitate de cetăţean american, e cam complicat ca Markle să profite de pe urma averii unui Prinţ britanic, dar nu imposibil! O mare necunoscută şi o eventuală problemă e că Meghan va depune actele pentru obţinerea cetăţeniei britanice după nuntă, fapt confirmat de Palatul Kensington, dar acest lucru nu se va puta întâmpla mai devreme de trei ani. Trei ani în care fosta actriţă va avea în continuare cetăţenie americană. Iar, dacă Meghan va primi vreo alocaţie regală în tot acest timp, ea va trebui să-i plătească statului american impozit, mai ales în cazul în care îşi păstrează cetăţenia americană, fapt absolut posibil.

image

Mai mult de-atât, ea va trebui să-i plătească statului american taxe sau va fi obligată să raporteze Fiscului din SUA de fiecare dată când:

-       va intra în posesia unor obiecte precum vreo coroniţă sau brăţară cu diamante primită în dar sau împrumutată de la Regina Marii Britanii

-       va beneficia de valoarea jumătăţii din chiria gratuită – partea ei – de la Palatul Kensington, unde va locui cu noul ei soţ

-       va primi orice card de debit sau credit, care are legătură cu Prinţul Harry, în valoare mai mare de 10.000 de dolari

-       va pleca în vacanţe la oricare dintre castelele Reginei Elisabeta a II-a.

Prin urmare, viaţa financiară a lui Meghan se va complica după nuntă, dar va deveni şi mai prosperă decât a fost până acum! Mult mai prosperă pentru această Cenuşăreasă a zilelor noastre!

image


Recente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson