Ce băiat frumos are Melania Medeleanu! Ce o deranjează pe fosta știristă atunci când iese cu el la plimbare

14 iunie, 2022
melania8 jpg

Melania Medeleanu și fiul ei, Radu, formează o adevărată echipă. Sunt de nedespărțit, iar plimbările lor se transformă, de cele mai multe ori, în adevărate peripeții.

melania2 jpg

“Pe scurt, la două minute de la ieșirea pe poartă am făcut până. Ne-am întors și, pentru că-i promisesem lui Radu că mergem la expoziția cu dinozauri, conștienți că va trebui să schimbăm autobuz, tramvai și metrou până la destinație, am pornit pe jos spre stație. Cam 800 de metri de mers pe jos. Mi-era teamă că va obosi și va trebui să-l iau în brațe, dar s-a dovedit că asta a fost cea mai nejustificată dintre temeri.

În realitate alte obstacole au făcut drumul amar: întâi a fost trotuarul făcut farame pe porțiuni întregi, în care ne-am împiedicat de zeci de ori - o bătaie de joc sinistră pentru care primăria ar trebui să-și ceară banii înapoi urgent.

Dar cel mai trist mi s-a părut șirul lung de tomberoane așezate fix pe trotuar, în calea oricărui trecător, pentru ocolirea căruia adesea trebuia s-o luăm pe șosea. Din vreo 30, maximum 5 erau așezate așa încât să poți trece. Și nu, nu suspectez pe nimeni de rea intenție - nu-mi imaginez că premediteaza asta- dar mi se pare incredibilă lipsa completă de grijă în afară confortului propriu. Durutul la bască.

Sigur, ieșim în stradă, protestăm, ne plângem de autorități dar cum ar fi să pornim cu revoltă de la fucking exemplul personal?

Altfel, dinozaurii din piață Victoriei, pe lângă girafă, erau tot acolo dar parcă mai puțini decât dată trecută și-am rămas cu gândul asta că mai mulți nici c-o să mai fie, pentru că am obosit cu toții, nu în marile mizerii, ci în frecușurile astea mici și multe care nu-ți mai lasă energie nici de speranța, nici de lupta. Și-ți vine să te-nchizi în carapacea ta”, povestește Melania.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg