Ce bărbați erau odată. De la Jason Momoa la Jude Law: starurile sexy care-au ajuns de nerecunoscut azi

5 august, 2024

Vârsta nu iartă pe nimeni, ce-i drept, dar nu ajută nici delăsarea cu care aceste staruri iau în piept trecerea anilor, abordând look-uri incompatibile cu eleganța maturității.

Jude Law

Când actorul britanic a fost pozat ca-n imaginea de mai sus în Central Park din New York, la o ieșire cu familia și cu actuala lui soție, Phillipa Coan, am fost oarecum dezamăgiți. Și nu, nu-i vorba de cum arată starul la 51 de ani, ci de cum se-afișează el într-un oraș cu pretenții: ca un instalator care-a avut și zile mai bune. Maioul alb nu face favoruri nimănui, iar alături de pantalonii ăia de trening n-ar trebui să stea niciodată.

Jason Momoa

Nu așa arată, de obicei, un bărbat proaspăt divorțat! Și nici unul de 44 de ani! Cel care și-a finalizat recent divorțul de Lisa Bonet a intra prea mult în rolul acesta de motociclist dur, pletos și certat cu pieptenele. Iar când ai pus și ceva kilograme în plus, așa cum a făcut-o Jason, tot aspectul ăsta se vede mult mai neplăcut. Ca și cum Momoa ar avea nevoie urgentă de un duș...

Johnny Depp

Pare că actorul de 61 de ani nu mai depășește faza de pirat din Caraibe. Imaginea de rebel rock cu care acesta ne încânta pe la 30 de ani nu mai are același vino-ncoace în anii senioratului. Multitudinea de inele, brățări și lanțuri atârnă, parcă, mai greu pe un domn în vârstă, iar părul încă lung nu mai atrage ca-n tinerețe. Jon Bon Jovi e un exemplu excelent de star rock care și-a cizelat aspectul, odată cu vârsta.

Colin Farrell

Băiatul rău de la Hollywood s-a mai cumințit și pare-ntr-o formă la fel de bună ca-n prima tinerețe, la cei 48 de ani ai săi. Ce ne deranjează azi la irlandezul care făcea ravagii, odată, printre reprezentantele sexului frumos este aspectul lui... dezlânat. Pare că-și face cumpărăturile din același magazin ca Jude Law.

Robbie Williams

La cei 50 de ani ai săi, fostul băiat frumos din trupa Take That are ceea ce engleziidescriu ca fiind un aspect rough. În stare proastă, mai pe românește. Ce-i drept, anii întregi de abuz de droguri și alcool din tinerețe și-au cam lăsat amprenta asupra fizionomiei lui, una pe care-ai asocia-o mai degrabă vârstei de 60 de ani. Să ne ierte fanele lui.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg
 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png