Ce bine arată Adele după operaţie!

22 decembrie, 2011
article 2075463 0e69907200000578 330 468x752 jpeg

Nu şi-a făcut liposucţie şi nici nu şi-a introdus vreun balon gastric. Şi totuşi, în urma intervenţiei chirurgicale la care a fost supusă recent, artista britanică a pierdut mult în greutate.

Nu şi-a făcut liposucţie şi nici nu şi-a introdus vreun balon gastric. Şi totuşi, în urma intervenţiei chirurgicale la care a fost supusă recent, artista britanică a pierdut mult în greutate. Iniţial, vestea că vocea îi era pusă în pericol de hemoragiile frecvente şi că operaţia pe coardele vocale devenise iminentă o băgase în depresie. Adele era tot mai retrasă, se izolase de familie şi prieteni, refuza să iasă din casă şi-şi găsise refugiul în mâncare. Kilogramele se tot acumulau, dar cântăreţei părea să nu-i pese deloc de aspectul ei, câtă vreme era pe cale să-şi piardă definitiv vocea care o făcuse celebră.

image

Schimbare radicală însă după intervenţia chirurgicală, în urma căreia medicii au sfătuit-o să rămână în repaus vocal. Toată veselia de mai înainte i-a revenit tinerei artiste în vârstă de 23 de ani, a început să iasă din nou în oraş, să se bucure de venirea Sărbătorilor şi să-şi viziteze prietenii, chiar dacă nu putea comunica cu ei decât cu ajutorul unei aplicaţii de pe telefonul mobil.

Iar bucuria nu i-a revenit doar pe chip! Adele a uitat de dulciuri şi de mesele copioase şi a reuşit să scape nu doar de kilogramele acumulate în timpul depresiei, ci şi de alte câteva în plus, iar acum arată mai bine ca niciodată.

Artista a postat pe contul ei de Twiiter o fotografie recentă realizată cu telefonul mobil, care o arată mult mai slabă. Cu puţină ambiţie, ar putea slăbi chiar mai mult!

image

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg