Ce bine îi seamănă fiica! Catherine Zeta Jones şi Carys, surprinse pe aeroport

13 iulie, 2016
The 85th Academy Awards   Arrivals   Los Angeles jpeg

Catherine Zeta Jones şi soţul său, celebrul actor Michael Douglas, sunt părinţii a doi copii frumoşi, o fată şi-un băiat, de 13 şi, respectiv, 15 ani.

Catherine Zeta Jones (46) are doi copii: o fată şi un băiat

Şi deşi adolescenţii au drept părinţi unii dintre cei mai cunoscuţi părinţi din cetatea filmului, Carys şi Dylan Douglas sunt destul de „scumpi” la vedere. Cei doi îşi însoţesc părinţii la evenimente publice foarte rar, aşa că singurele ocazii în care îi vedem sunt cele în care îi surprind paparazzi.

Surprinse pe aeroportul din New York

Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, luni mai precis, pe când Carys a aterizat alături de mama sa pe aeroportul din New York. Paparazzi le-au recunoscut pe cele două şi-au imortalizat momentul.

Aşa am avut şi noi ocazia s-o vedem pe Carys, fiica celebrei actriţe, mai bine. Şi trebuie să precizăm că suntem impresionaţi de asemănarea acesteia cu mama sa. De fapt, dacă e să luăm o fotografie cu Catherine Zeta-Jones de la începutul carierei sale actoriceşti şi una cu Carys n-am putea spune care este una şi care este alta.

Catherine în ”The Darling Buds of May” şi fiica ei, Carys

Revenind la apariţia celor două de pe aeroport, Catherine ne-a surprins din nou c-un outfit glamorous, optând pentru o ţinută all-white, la care a potrivit o eşarfă în culori vibrante. Fiica ei, în schimb, purta o ţinută adolescentină, compusă dintr-o pereche de pantaloni sport, ghete, un top crop roşu şi un hanorac negru.

foto: Hepta, Cinemagia, captură DailyMail.co.uk



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg