Ce bine îi stă în sari! Iulia Vântur, primită ca un megastar la evenimentele din India

10 noiembrie, 2023

După o scurtă vizită în România, vedeta noastră a fost așteptată cu brațele deschise în țara care i-a devenit a doua patrie.

Iulia Vântur, splendidă în sari. FOTO: Instagram
Iulia Vântur, splendidă în sari. FOTO: Instagram

Cine s-ar fi așteptat ca Iulia Vântur să aibă atâta succes în India? Da, știm că este bună prietenă cu Salman Khan, că are câteva piese muzicale în trend și că prezintă evenimente și emisiuni, dar românca noastră este primită ca un adevărat megastar pe la toate evenimentele mondene din India - ceea ce este o performanță pentru orice european!

Vedeta de televiziune și-a făcut repede loc în peisajul monden bollywoodian și este urmărită de toată presa de gen, fiind asemuită deja unui influencer în zona de beauty, fashion și media. Iar marele său câștig pare să fi fost, pe lângă prieteniile sale din showbiz-ul indian, faptul că a învățat limba indiană și le-a adoptat portul și practicile hindi, ceea ce au făcut-o plăcută și rapid integrată de cei din branșă.

Acum, Iulia Vântur, nu mai e doar frumoasa blondă din Europa de Est din anturajul megastarului Salman Khan, ci e artista pe care toate evenimentele mondene o doresc pe covorul roșu.

Și, ce-i drept, îmbrăcată în sari, Iulia Vântur pare cu adevărat o prințesă indiană, chiar dacă tenul său deschis și pletele-i blond-arămii o fac să iasă din tiparele frumuseților de-acolo.

Zilele trecute, românca noastră a făcut o adevărată paradă de sari-uri, care mai de care mai prețioase, purtate cu ocazia Festivalului Luminilor. De la sari-urile cu bustieră și broderii fine pe tul, până la caftanul galben, brodat cu migală, Iulia a onorat cum se cuvine atât sărbătoarea locală, cât și tradiționalul costum național, accesorizat cu bijuterii opulente, așa cum obișnuiesc s-o facă și indiencele.

Acest „festival al modei” oferit de Iulia Vântur vine la scurt timp după vizita sa în România și după două escale la fel de fashion, în Turcia și Dubai. De altfel,  ea a dezvăluit că are trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Având deseori evenimente în Dubai, respectiv concerte, Iulia Vântur a obținut carte de identitate pentru orașul din Emiratele Arabe Unite.

„Am două case (în România și în India, n.r.), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a povestit ea în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg