Ce bine îi stă în sari! Iulia Vântur, primită ca un megastar la evenimentele din India

10 noiembrie, 2023

După o scurtă vizită în România, vedeta noastră a fost așteptată cu brațele deschise în țara care i-a devenit a doua patrie.

Iulia Vântur, splendidă în sari. FOTO: Instagram
Iulia Vântur, splendidă în sari. FOTO: Instagram

Cine s-ar fi așteptat ca Iulia Vântur să aibă atâta succes în India? Da, știm că este bună prietenă cu Salman Khan, că are câteva piese muzicale în trend și că prezintă evenimente și emisiuni, dar românca noastră este primită ca un adevărat megastar pe la toate evenimentele mondene din India - ceea ce este o performanță pentru orice european!

Vedeta de televiziune și-a făcut repede loc în peisajul monden bollywoodian și este urmărită de toată presa de gen, fiind asemuită deja unui influencer în zona de beauty, fashion și media. Iar marele său câștig pare să fi fost, pe lângă prieteniile sale din showbiz-ul indian, faptul că a învățat limba indiană și le-a adoptat portul și practicile hindi, ceea ce au făcut-o plăcută și rapid integrată de cei din branșă.

Acum, Iulia Vântur, nu mai e doar frumoasa blondă din Europa de Est din anturajul megastarului Salman Khan, ci e artista pe care toate evenimentele mondene o doresc pe covorul roșu.

Și, ce-i drept, îmbrăcată în sari, Iulia Vântur pare cu adevărat o prințesă indiană, chiar dacă tenul său deschis și pletele-i blond-arămii o fac să iasă din tiparele frumuseților de-acolo.

Zilele trecute, românca noastră a făcut o adevărată paradă de sari-uri, care mai de care mai prețioase, purtate cu ocazia Festivalului Luminilor. De la sari-urile cu bustieră și broderii fine pe tul, până la caftanul galben, brodat cu migală, Iulia a onorat cum se cuvine atât sărbătoarea locală, cât și tradiționalul costum național, accesorizat cu bijuterii opulente, așa cum obișnuiesc s-o facă și indiencele.

Acest „festival al modei” oferit de Iulia Vântur vine la scurt timp după vizita sa în România și după două escale la fel de fashion, în Turcia și Dubai. De altfel,  ea a dezvăluit că are trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Având deseori evenimente în Dubai, respectiv concerte, Iulia Vântur a obținut carte de identitate pentru orașul din Emiratele Arabe Unite.

„Am două case (în România și în India, n.r.), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a povestit ea în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg