Ce cadou i-a făcut Raluca Zenga soţului Walter, de ziua lui

27 aprilie, 2016
Zenfa family de Paste jpeg

Familia Zenga, de Paşte

Anul acesta, sărbătoarea Paştelui Ortodox este una specială pentru autoarea “Manualului Mămicii ZEN”, Raluca Zenga. Paştele coincide oarecum cu ziua de naştere a celebrului său soţ, antrenorul Walter Zenga, aşa că Raluca i-a pregătit un cadou deosebit. A scris propria poveste de dragoste, aceasta fiind publicată în cartea "Poveşti de dragoste ale vedetelor", în care multe nume cunoscute din teatru şi politică au mărturisit cum a început viaţa lor alături de persoana iubită.

„Anul acesta, am reuşit să-i fac soţului meu Walter Zenga un cadou cu-adevărat special: de ziua lui, pe 28 aprilie, se lansează cea mai frumoasă carte a primăverii, Poveşti de dragoste ale vedetelor, de Ioana Mandache. Am avut privilegiul de a scrie propriul nostru capitol, sunt guest writer-ul de la final care vine cu o istorisire originală, infuzată de romantismul şi autenticitatea care ne caracterizează în cuplu. Sunt nespus de onorată pentru că povestea noastră se alătura cronicilor de iubire ale faimoşilor politicieni, actori şi artişti de la noi din ţară- Alice Barb şi George Ivaşcu, Maria şi Traian Băsescu, Anca Boagiu cu fiul adoptat, Carmen şi Klaus Iohannis, Marin Moraru şi Lucia Popescu Moraru, Maia Morgenstern şi Dumitru Băltăţeanu, Anca Pandrea şi Iurie Darie, Rodica Popescu-Bitănescu, Mihaela Tonitza si Ştefan Iordache şi mulţi alţii”, a mărturisit Raluca.

Ce se găteşte de Paşte în familia Zenga?

Ca în fiecare an, Raluca demarează o întreagă desfăşurare de forţe în bucătărie pentru că trebuie să-şi mulţumeasca atât soţul, cât şi copiii, pe Walter Jr şi pe Samira.

„Pentru mine bucatele capitale de Paşte sunt coşuleţul cu ouă roşii, drobul, stufatul, pasca cu brânza dulce şi stafide şi cozonacul cu nucă- exact ceea găseam pe masa de duminică în copilărie. Din tradiţia italiană am adoptat torturi sărate cu spanac, brânza ricotta şi ou (torta pasqualina), lasagna cu sos alb, şi pâinea de Paşte, un colac împletit cu oul vopsit în mijloc, presărat cu bombonele colorate ca nişte confetti”, a mai adăugat Raluca.Recente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg