Ce cadou spectaculos i-a dăruit Joe Manganiello soţiei Sofia Vergara la aniversarea unui an de căsătorie?

9 martie, 2017
Sofia vergara, joe jpeg

Sofia Vergara este o norocoasă. Soţul său a dezvăluit care a fost cadoul lui pentru frumoasa actriţă la aniversarea de un an de la căsătorie. Dacă ne gândim că este vorba de un obiect foarte scump, ei bine, nu-i deloc aşa, dar este cu siguranţă un cadou cu valoare sentimentală.

image

Cu siguranţă Joe este un romantic incurabil, căci a scris o carte special pentru soţia sa Sofia Vergara, în onoarea aniversării lor de un an: "I-am scris o carte drept cadou pentru prima noastră aniversare. Este despre cum ne-am cunoscut, despre cum am curtat-o şi are 40 de pagini", a declarat starul din "Magic Mike" într-un interviu pentru o publicaţie de peste Ocean. "Îmi iubesc soţia foarte mult."

Actorul a dezvăluit de asemenea  modul în care a cucerit-o pe partenera sa, după ce aceasta s-a despărţit de Nick Loeb în 2014: "Eram într-un turneu de presă când am aflat că Sofia este singură. Am luat numărul său de telefon de la Jesse Tyler Ferguson, co-starul Sofiei din filmul Modern Family, apoi am zburat la New Orleans pentru a o invita la o întâlnire". După ce au început o relaţie amoroasă în 2014, cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2015 la un resort de lux din Palm Beach, Florida.

image

FOTO: Getty Images, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg