Ce cifre îi guvernează viaţa cântăreţei Gwen Stefani?

1 august, 2016
gwen stefani jpeg

Să intrăm în culisele vieţii divei pop şi hai să descoperim numerele-cheie!

Anul 2004

image

Gwen (46) nu este doar designer, textieră şi cântăreaţă, ci şi actriţă. A debutat în cinema chiar cu celebrul film al lui Scorsese, Aviatorul (2004), în rolul lui Jean Harlow.

1 oră

image

 Atât de mult a întârziat la propria nuntă, pe 14 septembrie 2002. În rochia de mireasă creată de John Galliano, cântăreaţa s-a căsătorit cu rockerul Gavin Rossdale după o relaţie de şase ani. Acum cei doi sunt divorţaţi, dar au trei copii: Kingston, Zuma şi Apollo.

3 joburi

 Înainte să fie faimoasă, a avut destule joburi ca orice om de rând. Gwen a vândut produse de make-up într-un magazin de cartier, pe când era în liceu, a lucrat la un restaurant Dairy Queen cu Eric, fratele ei, şi a fost instructor de înot. Apropo, cine ar fi crezut că blondina a făcut parte din echipa de înot a liceului pentru că era plinuţă şi aşa a reuşit să slăbească?

17 ani

Adrian Young, Gwen Stefani, Eric Stefani şi Tony Kanal

Nici nu era majoră în 1986, când fratele ei mai mare, Eric, care cânta la claviatură în No Doubt, trupa înfiinţată de el şi solistul John Spence, i-a propus să fie backing vocal. Dar doar un an mai târziu, Gwen i-a luat locul lui John, după ce acesta se sinucide.

3 iubiri

Diva popului confesional, cum este poreclită cântăreaţa, are o viaţă personală liniştită. Chiar ea a mărturisit, înainte să se cupleze cu Blake Shelton (dreapta), că a avut doar doi iubiţi: Tony Kanal (stânga), basistul trupei No Doubt, cu care a avut o relaţie de şapte ani, şi fostul soţ, Gavin Rossdale, cu care a petrecut 13 ani de căsnicie.

100 mil. de dolari

Este averea aproximativă a cântăreţei de 46 de ani, date fiind cheltuielile de judecată în cazul divorţului de Gavin Rossdale şi partajul bunurilor. Însă nicio grijă! Cu două linii vestimentare, un album solo lansat anul acesta şi cu rolul de jurat în show-ul The Voice, credem că Gwen se va descurca din ce în ce mai bine!

8 păpuşi

image

 În 2006, la doi ani după ce a lansat propria colecţie de haine sub celebrul nume L.A.M.B., artista a lansat o colecţie de opt păpuşi după chipul şi asemănarea ei, purtând ţinutele celebre promovate de ea şi de dansatoarele sale, Harajuku Girls.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg