Ce cumpărături de soi a făcut Andreea Marin din Istanbul?

23 iulie, 2014
10347472 936690129689945 7999278386358649013 n jpeg

Capitala Turciei a devenit atât de familiară vedetei de televiziune, încât drumurile până acolo nici nu mai par atât de lungi. Iată cu ce lucruri de preţ s-a întors Andreea, de această dată, de acolo.

Capitala Turciei a devenit atât de familiară vedetei de televiziune, încât drumurile până acolo nici nu mai par atât de lungi. Iată cu ce lucruri de preţ s-a întors Andreea, de această dată, de acolo.

Spui kebab, baklava, cafea şi rahat, spui Turcia. Pentru Andreea Marin, însă, nu e doar ţara în care şi-a petrecut cele mai frumoase vacanţe din ultima vreme ori doar patria natală a soţului ei. Este, mai ales, ţara în care a găsit remediile medicale potrivite atât ei, cât şi atâtor alţi pacienţi români aflaţi în căutare de asistenţă medicală de înaltă calitate.

Tocmai de aceea, Andreea a demarat cunoscutul program “Preţuieşte viaţa”, care o aduce tot mai des la Istanbul, oraş din care nu se întoarce niciodată cu mâna goală.

image

De această dată, ea s-a întors acasă cu… puieţi de pomi, pe care i-a plantat în propria grădină.

image

Vezi aici mai multe fotografii cu grădina Andreei Marin

„Iubesc Istanbulul! Si ma las iubita de el:). Un weekend atipic si minunat, in care in loc sa caut doar partea cosmopolita a orasului in care ma simt deja ca acasa, m-am bucurat si de simplitatea unor ore de neuitat precum cele din piata de flori si pomi fructiferi - o bogatie de culori, miresme si informatii utile pentru un om pasionat de natura si de forta ei vindecatoare, ca mine“, a scris entuziasmată Andreea pe contul său de socializare.

image

„Şi-uite-aşa m-am întors acasă cu un mandarin dintr-un soi nemaipomenit, cu doi măslini ce au rodit deja, aşa cum aştept să se facă mare şi prima mea rodie! Ce să mai zic de nectarina numărul unu care aşteaptă să fie culeasă, de merele gata să-şi înroşească obrajii, de caisul încă pitic ce mi-a şoptit că la anul îmi va aduce fructe rumene şi mireasmă... Aşa am plecat ieri...“, a mai notat ea.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg