Ce cuplu celebru de la Hollywood se destramă pentru a treia oară?

13 februarie, 2015

Divorţul nu le este străin, aşa că nu se feresc să divorţeze pentru a treia oară. Cei doi s-au căsătorit prima oară în 2007, în Las Vegas, şi de atunci viaţa lor de cuplu a fost ca un carusel. Viaţa amoroasă a starului din

Divorţul nu le este străin, aşa că nu se feresc să divorţeze pentru a treia oară. Cei doi s-au căsătorit prima oară în 2007, în Las Vegas, şi de atunci viaţa lor de cuplu a fost ca un carusel.

Viaţa amoroasă a starului din Baywatch este pe cât se poate de complicată. Pamela Anderson, căci despre ea este vorba, a semnat luna aceasta actele de divorţ, pentru a legaliza încă o dată despărţirea de Rock Salomon.

Pamela şi Rock s-au căsătorit prima dată în 2007, dar la nici două luni de la fericitul eveniment au anulat căsătoria. Însă, despărţirea nu a fost definitivă. În ianuarie 2014, Pamela şi Rick s-au recăsătorit, sperând la o viaţă de familie fericită. Cu toate acestea, nici de data aceasta relaţia nu a rezistat. La şase luni de la fericitul eveniment, Pamela a anunţat despărţirea de producătorul Rick Solomon.

Mânaţi de sentimentele care nu s-au evaporat peste noapte, cei doi au fost văzuţi, în Malibu, astă-vară sărutându-se pe stradă şi comportându-se ca un cuplu fericit.

Şi când toată lumea spera că lucrurile au intrat pe un făgaş normal, iată că Pamela a decis să încheie relaţia cu Rick depunând actele de divorţ, dând de înţeles că totul s-a încheiat între cei doi.

Însă, uitându-ne la istoricul celor doi împreună nu putem să nu ne întrebăm: ”Până când, Pammy”?Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg