Ce cupluri şi-au spus adio în 2014?

28 decembrie, 2014

Aşteptarea celor mai frumoase clipe petrecute în armonia Sărbătorilor şi a făuririi noilor speranţe pentru noul an a devenit, pentru următoarele cupluri, una a singurătăţii sau a compromisului. Ce vedete şi-au scris finalul poveştilor de dragoste în 2014?

Aşteptarea celor mai frumoase clipe petrecute în armonia Sărbătorilor şi a făuririi noilor speranţe pentru noul an a devenit, pentru următoarele cupluri, una a singurătăţii sau a compromisului. Ce vedete şi-au scris finalul poveştilor de dragoste în 2014?

Paltrow & Chris Martin

Cei care au dat startul despărţirilor sunt şi cei care păreau a fi familia perfectă. După zece ani de mariaj, actriţa de 42 de ani a anunţat în martie pe site-ul ei de lifestyle că „s-a decuplat conştient“ de solistul trupei Coldplay. Vestea a şocat pe toată lumea, mai ales că părinţii lui Apple şi Moses au rămas prieteni, ieşind la cine şi petrecând vacanţele împreună. Ulterior, Chris ar fi avut o idilă cu Jennifer Lawrence, iar Gwyn, cu Brad Falchuk.

Click pe următoarea pentru celelalte cupluri care s-au despărţit!

Muza lui Quentin Tarantino a anulat logodna pentru a doua oară de miliardarul francez, în aprilie, după o relaţie de şapte ani. „Sunt mai fericită acum decât am fost în urmă cu mulţi ani, trăiesc o viaţă cât mai liniştită cu putinţă“, ar fi spus actriţa de 43 de ani, despre care s-a speculat c-ar fi început o idilă cu Tarantino în mai, după apariţiile lor apropiate la Cannes şi remarcele regizorului vizavi de muza lui, pe care ar fi iubit-o dintotdeauna. În prezent, Uma se luptă cu Busson pentru custodia fiicei lor de trei ani, Luna.

Temerile multora s-au confirmat când, în iunie, actriţa de 57 de ani a anunţat că ea şi fostul Zorro, cu care are o fată, au sfârşit un mariaj de 18 ani! Declaraţia lor oficială a lovit ca un trăsnet: „Ne-am gândit bine şi am decis de comun acord să încheiem căsnicia de aproape 20 de ani într-un mod liniştit şi prietenos, onorându-ne şi respectându-ne reciproc persoana, familia şi prietenii“. Dar, în timp ce actorul a fost deja cu alte femei, Melanie suferă cumplit şi se chinuie să-şi scoată tatuajul-inimă cu numele lui Antonio.

Şi fanii filmului francez au suferit când actriţa de 48 de ani a anunţat oficial, în iulie, prin purtătorul ei de cuvânt că divorţează de „Nemuritor“, de comun acord. Sophie şi Christopher (57) nu au rezistat mai mult de doi ani ca soţ şi soţie, apariţiile lor rărindu-se mult de la începutul anului. Cei doi au format un cuplu din 2007, când au jucat împreună în filmul regizat de actriţă, „La Disparue de Deauville“.

Diva R’n’B încheie un an greu: după eşecurile înregistrate tot mai des pe scenă şi kilogramele acumulate rapid, a decis să se despartă de soţul ei, lucru insinuat chiar de acesta încă din vară, în august. Soţii locuiesc separat de câteva luni, Nick confirmând recent: „Mereu vom fi o familie. Suntem acolo pentru copii (Monroe şi Moroccan), ei sunt prioritari, să înţeleagă că sunt iubiţi şi că vor avea sărbători frumoase“. Mariah (44) nu a declarat nimic oficial, dar se zvoneşte că se luptă pentru custodie în secret.

Despărţirea care încheie cercul nefericirii este cea dintre actriţă şi solistul trupei Muse, anunţată oficial de purtătorul ei de cuvânt în decembrie. „Kate şi Matt sunt separaţi de ceva timp. În ciuda acestui lucru, au rămas prieteni apropiaţi şi părinţi dedicaţi“, făcând referire la fiul lor, Bingham Hawn (3 ani şi jumătate). Cei doi au rupt logodna după patru ani de relaţie, recent zvonindu-se că ea s-a cuplat cu Derek Hough.Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg