Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

23 octombrie, 2012
62 jpeg

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România, care au fost primiţi cu toate onorurile cuvenite.

Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au participat, sâmbătă, la nunta ducelui moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, aceasta fiind cea de-a opta vizită externă a Familiei Regale a României în anul 2012.

image

Vineri seară, la Palatul Mare Ducal din Luxemburg, Alteţele Lor Regale au luat parte la dineul oficial, la care au fost invitate să participe personalităţi politice, economice, culturale, militare şi diplomatice din Marele Ducat, familiile mirelui şi miresei, precum şi reprezentanţi ai Caselor Regale din Belgia, Bulgaria, Danemarca, Grecia, Iordania, Japonia, Marea Britanie, Maroc, Monaco, Norvegia, Olanda, România, Serbia, Spania şi Suedia.

image
image

A doua zi, Principesa Margareta şi Principele Radu au asistat la slujba de căsătorie, oficiată în catedrala mare a oraşului, fiind apoi invitaţi la recepţia organizată la Marele Palat Ducal.

image

Pentru tinerii căsătoriţi, principii României au pregătit şi un dar de nuntă „cu iz românesc“.

image

„Principesa Moştenitoare şi cu mine am oferit Alteţelor Lor Regale, Marele Duce Moştenitor şi Marea Ducesă Moştenitoare, un dar de nuntă cu iz românesc“, se arată pe blogul Principelui Radu.

„El este compus din două piese create de Dan Coma, o cutie din piele şi o ramă dublă de fotografii, tot din piele, ambele cu cifrul regal comun al celor doi şi realizate în culorile steagului naţional luxemburghez“, adaugă Principele Radu.

image

Foto: blogul Principelui RaduRecente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg