Ce dietă strictă au Gisele Bundchen şi Tom Brady!

6 ianuarie, 2016
gisele tom wenn21339339 jpg jpeg

Iată ce să mănânci ca să arăţi bine în cuplu! Cheful celor doi dezvăluie ce le pune pe masă...

Gisele şi Tom urmează un regim foarte sever

Nu vorbim doar de un fost model de succes - ci şi de soţul acesteia, sportiv de performanţă, în egală măsură interesat de felul cum arată şi de sănătatea lor. Şi amândoi sunt preocupaţi ca, pe lângă sport, să se şi hrănească sănătos. Un astfel de regim de viaţă se poate ţine deci şi în cuplu - mai ales atunci când îţi permiţi un chef. Totuşi, dieta lor este una mult prea restrictivă.

Chef Allen Campbell, care are grijă de regimul lor în Boston şi adesea pleacă cu ei în deplasări, susţine că perechea are un meniu alcătuit circa 80% doar din legume - alături de seminţe, precum cele de quinoa! Iar lista mâncărurilor interzise este destul de lungă. Cum ar fi delicii ca pastele şi crème brûlée. Crezi că plătesc un chef apreciat, care a lucrat în restaurante de top din Boston şi Miami, tocmai pentru asta? Ei bine, nu!

"Cumpăr doar legume organice. Iar filozofia mea este că o dietă bazată pe plante poate vindeca sau preveni boli", spune Allen. Restul de 20% din meniul celebrei perechi? Carne, dar doar provenind de la animale hrănite organic. Mai exact carne de raţă şi de pui, dar şi peşte, cel mai adesea somon sălbatic.

"Dacă faci abuz de zahăr şi carbohidraţi, aciditatea corpului tău în reacţiile chimice cu această hrană produce boli. Zahărul înseamnă moarte", explică în termeni foarte duri Allen. Aşa că nu e de mirare că tot ce e făcut cu zahăr şi făină n-are ce căuta pe masa lor. În plus, Allen foloseşte doar ulei de cocos când găteşte, în loc de cel de floarea soarelui sau de măsline, şi doar sare roz de Himalaya, în loc de cea clasică, iodată.

Ba chiar Tom are o dietă şi mai restrictivă decât Gisele: el nu mănâncă nici roşii, vinete, ardei şi ciuperci, cu care corpul lui nu se împacă prea bine. El a tăiat de pe listă şi cafeaua şi lactatele. Allen spune că şi copiii cuplului mănâncă în majoritatea timpului ca părinţii lor. Cei mici preferă sushi, orezul brun şi avocado.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg