Ce domnişoară s-a făcut fiica lui Aurelian Temişan! La 12 ani, Dora devine tot mai cochetă

7 noiembrie, 2022

A crescut, practic, sub ochii noştri, iar acum s-a transformat într-o preadolescentă şic, care iubeşte teatrul la fel de mult ca părinţii săi celebri.

Dora, fiica lui Aurelian Temisan si a actritei Monica Davidescu   arhiva personala (2) jpg

Parcă mai ieri scriam despre fetiţa actriţei Monica Davidescu şi a artistului Aurelian Temişan că se joacă prin culisele teatrului şi că stă cuminte în sală, urmărind spectacolele părinţilor săi. De câţiva ani deja, Dora face cursuri de teatru şi joacă chiar în spectacole.

"Are 12 ani, dar pare de 16", a spus Monica Davidescu în cadrul emisiunii "Ego Life", moderată de Dana Săvuică. "Fizic, ea seamănă teribil de mult cu Aurelian, dar cred că are mult şi de la mine. Are o ureche muzicală foarte bună. La un moment dat, făceam repetiţii în casă la noi şi ea stătea la o masă şi-şi făcea temele. Şi, când a greşit un coleg de-al meu, ea a dat exact tonul pe care-l auzise cu două zile înainte la indicaţia regizorală."

Cu doi artişti în familie, era şi greu ca Dora să nu fi moştenit talentul părinţilor. "La trei ani, am luat-o cu mine, când am început cursurile de teatru cu copiii şi, bineînţeles, atunci era prea mică, o puneam într-un colţ şi desena. După vreo patru-cinci participări, a intrat şi ea în joc. Şi după vreo trei ani, în care a participat la cursuri cu mine, n-a mai vrut să facă cu mine, ci la altă grupă. A făcut mai multe spectacole, e foarte încântată", a mai spus Monica Davidescu.

Între timp, Dora a crescut şi a devenit o adevărată domnişoară, care se îmbracă şi se poartă tot mai mult ca eleganta sa mamă. Chiar toamna aceasta, la o nuntă la care Monica Davidescu şi Aurelian Temişan au fost naşi, Dora a îmbrăcat o rochie de seară cu corset, în care a părut a fi chiar adolescentă.

Iar azi, când sărbătoreşte împlinirea vârstei de 12 ani, tatăl său i-a făcut o urare emoţionantă. "Fericirea înseamnă zâmbet. Să zâmbești, fetița noastră, să râzi cu sufletul chiar și noi vom trăi in liniște și împăcare. Iar peste timp, să devenim parte din cele mai frumoase amintiri ale inimii tale. Momentan, haide să ne bucurăm de ce suntem, de cine suntem unul pentru celălalt și de zâmbetele care înlocuiesc cuvintele. Multumesc Monica, pentru aDORAbila fetiță. La mulți ani, să ne bucuri viața și să fii fericită, Dora. Te iubim!".

FOTO: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate