Ce fac azi urmaşii marilor actori români: Irina, fiica lui Dem Rădulescu

31 ianuarie, 2019
1 deschidere jpg jpeg

„Tata era însăşi bucuria”, spunea într-un interviu urmaşa marelui actor, care a ales acelaşi drum în carieră. Irina Rădulescu, fiica actorilor Dem Rădulescu şi Adriana Şchiopu, este azi, la rândul ei, actriţă. O poţi vedea pe scena Teatrului Mic

image

Dacă o urmăreşti în rolul Ninei din piesa lui Tudor Muşatescu, „...ESCU”, îţi dai imediat seama ce bine seamănă cu mama ei şi cât a moştenit de la Adriana Şchiopu. A crescut, practic, în teatru. A jucat prima oară la 6 ani. Pe când era încă studentă la actorie, marea Cătălina Buzoianu a ales-o să joace în spectacolul „Furtuna” şi aşa a ajuns Irina la Teatrul Mic. Născută în 1986, avea 13 ani când l-a pierdut pe tatăl ei.

image

„Mi-am perceput părinţii în primul rând ca fiind ai mei, mai apoi mi-am dat seama că ei, prin prisma profesiei, sunt şi ai publicului. Iar ei, ca părinţi, mi-au oferit o atmosferă plină de iubire şi armonie, prielnică dezvoltării unei personalităţi proprii. Ăsta a fost avantajul suprem şi el este legat în primul rând de calitatea lor umană, pe care, desigur, au ştiut s-o pună şi în slujba artei! Dar sensul acesta este de la om la artist, nu invers. (…)Tot ce este legat de tata este numai bucurie izvorâtă din iubire, nimic altceva! Tata era însăşi bucuria. Numai când se uita la mama sau la mine, răsărea soarele în ochii lui şi din ochi, şi în jurul lui şi asupra noastră! Este un sentiment atât de înălţător, încât niciun altul nu poate trăi pe lângă”, a spus Irina pentru femeia.ro.

“Tata era atât de iubit, că ieşeam la plimbare noaptea, ziua era asaltat de admiratori”, şi-a mai amintit Irina într-un interviu pentru recorder.ro. “Eu am fost, într-un fel, febleţea şi slăbiciunea lui. Mama trebuia să fie mână de fier, că altfel nu, cu noi nu se putea. Mie îmi era totul permis… Am fost o răsfăţată, dar nu o prost educată.”

image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg