Ce fac şi cum arată acum hoţii din filmul "Singur acasă"

8 mai, 2017
singur acasa png

Sunt doi actori mari şi au devenit cunoscuţi în întreaga lume mai ales datorită seriilor de filme "Singur acasă". S-au lansat în industria cinematografiei prin anii '60-'70 şi au jucat în nenumărate filme până la rolurile de hoţi din seria "Home Alone"- 1990, în care au fost schinjuiţi de un copil în timp ce voiau să dea spargerea în ajunul Crăciunului.

Ei sunt cei mai neinspiraţi hoţi.

Dacă pe micuţul năzdrăvan din primele două serii ale comediei - Macaulay Culkin, îl ştim şi i-am văzut transformarea de-a lungul anilor, din micuţul prădat de hoţi în adolescentul rebel din viaţa reală, despre cei doi tâlhari din film nu s-a mai vorbit aşa mult.

Macaulay Culkin în rolul lui Kevin.

La cei 36 de ani ai săi, Macaulay Culkin, cel care a jucat rolul lui Kevin în pelicula care a avut un succes răsunător în întreaga lumea, nu prea mai are treabă pe la Hollywood, retrăgându-se în pictură şi alte hobby-uri. El a fost unul dintre copiii minune ai Cetăţii Filmului, dar faima sa s-a stins rapid după "Home Alone".  Cât despre colegii săi de platou mai în vârstă, hoţii Harry Lyme şi Marv Merchants, interpretaţi de actorii Joseph Frank "Joe" Pesci şi Daniel Stern, ei încă mai activează la Hollywood. Cum arată acum şi ce fac?

Aşa arată actorul acum.

Joe Pesci

Joe Pesci în rolul lui Harry Lime.

A devenit cunoscut graţie rolurilor jucate în trei filme regizate de Martin Scorsese, ”Raging Bull” (1980), ”Goodfellas” (1990) şi ”Casino” (1995), dar şi datorită rolului de hoţ din "Home Alone" 1 şi 2. Actorul american de origine italiană, Joseph Frank Pesci, zis "Joe Pesci", are acum 74 de ani  şi probabil nu l-aţi mai văzut într-un film din 1998. De când şi-a anunţat retragerea din actorie în 1999, actorul câştigător de Oscar a apărut doar ocazional în câteva pelicule. Acum, Joe va juca alături de Robert De Niro în filmul ”The Irishman”, care va fi regizat de Martin Scorsese, peliculă care se va lansa abia anul viitor.

Aşa arată actorul la 74 de ani.

Daniel Stern

Aşa arăta în filmul Singur acasă.

Actorul Daniel Stern a jucat într-un rol delicios tot în "Singur acasă" şi ne-a amuzat teribil cu încercările eşuate de a fura din casa micului Kevin McCallister. La cei 59 de ani ai săi, ca şi colegul său din film, Pesci, actorul american a îmbătrânit teribil, lăsându-şi barba albă să crească mare. În ciuda aspectului său de bunicuţ, el, spre deosebire de Macaulay Culkin, în pielea copilul năzdrăvan care îi punea beţe în roate în film, şi-a continuat cariera în cinematografie, jucând în rolul lui Glen Babbit în serialul TV "Manhattan".

Daniel Stern la 59 de ani.

Foto: Getty, CinemagiaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg