Ce face George Buhnici de când a plecat de la Pro TV. “Am o mare problemă”

4 noiembrie, 2019
1 buh jpg jpeg

George Buhnici şi-a făcut apariţia la un eveniment monden, primul de la despărţirea de PRO TV. După 15 ani, prezentatorul a renunţat la televiziune pentru digital.

“Am ales să plec complet pe digital, am lăsat televiziunea în spate. Sunt antreprenor full- digital acum, am o companie de media. Practic avem nişte site-uri cu care ajungem la un public uriaş. Ce fac acum în urmă cu cinci ani părea un vis frumos,  acum 10 ani era imposibil, în urmă cu 15 ani nu îşi imagina nimeni. Dacă voiai să ajungi în fiecare lună la 10 milioane de oameni, în România, nu puteai decât cu televiziunea naţională. Acum poţi face asta cu un cost aproape zero, prin tehnologie’’, ne-a spus fostul prezentator TV.

George Buhnici a fost prezent la lansarea unei noi colecţii de pantofi, Ecco, la Băneasa Shopping. Cu această ocazie, fosta vedetă Pro TV ne-a mărturisit că încălţările îi fac cele mai mari probleme.

“Ne-am născut în sneakersi., trăim în ei, chiar şi în mediul de business oamenii se încalţă în aşa ceva. Însă, cu pantofii de ceremonie, de ocazie, am o singură problemă, nu apuc să îi port suficient ca să se lase. Asta este cea mai mare problemă. Nu cunosc un bărbat care să aibă atât de mult noroc încât să îi nimerească din prima. Poate doar dacă îi face pe comandă. Ne-am pierdut însă obiceiul asta, vrem să îi luăm gata făcuţi, să fie şi moderni. În general, nu îmi aleg pantofii, am pentru asta soţia şi un consultat isteţ pe haine. Într-o vreme erau în oraş cizmarii la care te duceai ca să îţi lărgească pantofii. Acum s-au cam dus, au iesit la pensie. Poţi să iei pantofi foarte scumpi, dar care să nu fie deloc confortabili’’, ne-a spus Buhnici.

După anii ăştia lungi în care s-a preocupat de partea de tehnologie, George recunoaşte că a ajuns să îl intereseze mult mai mult partea care nu se vede, ce e dedesupt. “Am avut nişte pantofi care mi-au făcut o bătătură de care nu mai scap de un an de zile. Avem şi noi pe cineva în vieţile noastre, o pedichiuristă, care ne mai rezolvă chestiile astea. Sunt un consumator bine informat de pantofi. Am cumpărat pe parcursul anilor suficienţi de mulţi. Îmi impart dulapurile cu soţia, ea a luat patru, eu am luat unul. Mai mult de 90% din pantofii mei nu pot fi purtaţi toata ziua. Pe cei de la nuntă nu ştiu cum am reuşit să îi port în ziua aia, probabil unde eram precupat de alte lucruri, acum nu mai reuşesc, deşi nu mi s-a mărit piciorul”.Recente pe Ok! Magazine

Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg