Ce face Kate Moss pentru a arăta atât de bine la 40 de ani!

26 noiembrie, 2014
kate moss ruj jpg jpeg

Având o carieră de 25 de ani în modelling, Kate Moss a învăţat de-a lungul timpului câteva trucuri despre cum să-şi întreţină tinereţea şi frumuseţea. Astfel, potrivit vedetei, orice femeie poate arăta ca în tinereţe, dacă este atentă la ce mănâncă

Având o carieră de 25 de ani în modelling, Kate Moss a învăţat de-a lungul timpului câteva trucuri despre cum să-şi întreţină tinereţea şi frumuseţea. Astfel, potrivit vedetei, orice femeie poate arăta ca în tinereţe, dacă este atentă la ce mănâncă, face sport şi cunoaşte câteva trucuri de îngrijire facială şi cosmetică.

De curând, vedeta în vârstă de 40 de ani a dezvăluit ce arme foloseşte pentru a preveni apariţia ridurilor şi cum reuşeşte să arate atât de fresh tot timpul, deşi reputaţia o recomandă ca fiind o party girl, care pierde nopţi la rând prin diferite cluburi.

Aparent, ritualul său este unul simplu şi se reduce la folosirea unui creion de ochi, perle bronzante şi un ruj intens. Potrivit declaraţiei sale pentru revista Grazia, Kate nu ratează ritualul de dimineaţă în care se spală cu apă cu castraveţi, pentru a scăpa de pungile de sub ochi, riduri, dar şi pentru a închide porii.

Iar dacă e să se pregătească pentru un eveniment, Kate apelează la un bronz fals pentru a scăpa de o faţă nedormită sau una de mahmureală. Fie că e vorba de un autobronzant, fie că e vorba de perle bronzante sau pudră colorată, se pare că faţa capătă o strălucire aparte când i se aplică un astfel de tratament. „ Iubesc bronzul. Pur şi simplu capeţi un aspect mai sănătos şi poţi scăpa cu uşurinţă de efectele unei nopţi pierdute.”, spune Kate Moss.

image

Iar dacă ai nişte buze cărnoase un ruj roşu poate atrage atenţia de la eventualele imperfecţiuni, precum cearcăne sau riduri. De asemenea, creionul negru pentru ochi şi unul iluminator pentru pomeţi nu trebuie să-ţi lipsească din trusa de make-up.Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg