Ce făcea Jennifer Garner în timp ce Ben Affleck dezvăluia că a fost la dezalcoolizare?

15 martie, 2017
jennifer, ben jpeg

În timp ce soţul său se lupta cu dependenţa de alcool, Garner, care este căsătorită cu Ben Affleck încă din 2005, se bucura de o zi la plajă cu prietenele sale şi de o tură la salonul de înfrumuseţare pentru a-şi împrospăta pedichiura.

Luni, actriţa s-a bucurat de o minivacanţă în Mexic, la casa familiei din Puerto Vallarta. Actriţa a apărut într-un tricou larg şi cu ochelari de soare la plajă cu câteva prietene. Ieri, Jennifer a fost văzută ieşind dintr-un salon de înfrumuseţare din Beverly Hills, într-o pereche de blugi skinny, un cardigan negru cu nasturi,  un tricou cu dungi şi şlapi, în timp ce soţul său împărtăşea cu toată lumea ştirea că este în proces de a scăpa de vechiul său viciu - alcoolul.

Jennifer cu câteva prietene la plajă în Puerto Vallarta, Mexic.

În timp ce actriţa îşi făcea unghiile, actorul făcea paşi importanţi în procesul său de recuperare după abuzul de alcool. Puţin mai devreme în aceeaşi zi, Ben uimea pe toată lumea cu un mesaj sincer prin care anunţa că a petrecut două săptămâni într-o clinică de dezintoxicare, fiind ajutat să scape de dependenţa de alcool.

Ben Affleck şi Jennifer Garner în 2015.

Deşi ştim cu toţii că cei doi soţi nu mai sunt în relaţii  bune din 2015, de când s-au despărţit, cei doi încă locuiesc în aceeaşi casă, împreună cu cei trei copii ai cuplului. Iniţial, Jennifer ar fi vrut să intenteze divorţul după ce Ben a fost prins că avea o aventură cu bona copiilor lui, însă din declaraţiile actriţei, se pare că decizia era luată cu mult înainte de acest incident: "Am fost separaţi cu luni înainte să fi auzit despre bonă. Nu are nimic de-a face cu decizia noastră de a divorţa. Ea nu a fost parte din ecuaţia asta ".

Affleck a ţinut să mulţumească şi mamei celor trei copii ai săi, Jennifer, pentru sprijinul acordat în aceste momente grele din viaţa sa: "Sunt norocos să am dragostea familiei şi a prietenilor, inclusiv a mamei copiilor mei, Jen, care m-a sprijinit şi a avut grijă de copiii noştri în tot acest timp", scria actorul pe contul său de Facebook. Oare aşa îl ajută Garner pe Affleck, sau actorul a vrut să fie galant şi să-i mulţumească femeii care l-a suportat, cu bune şi rele, mai bine de 10 ani?

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg