Ce făcea Melania Trump în timp ce soțul său era declarat de instanță agresor sexual?

10 mai, 2023

Fosta Primă Doamnă a Americii nu pare să-și bată capul cu procesele în care este implicat soțul său, Donald Trump.

Melania Trump l a insotit pe Donald Trump la votul de la mijlocul mandatului   Profimedia (2) jpg

Donald Trump a mai bifat un record personal: după ce a fost primul fost președinte pus sub acuzare, acum a reușit performanța de-a deveni și primul fost președinte al SUA declarat agresor sexual.

Magnatul imobiliar a fost găsit ieri vinovat de agresiune sexuală de către un tribunal civil din New York, care trebuia să stabilească dacă acesta a comis un viol în 1996 asupra unei foste jurnaliste. Elizabeth Carroll l-a acuzat că, în urmă cu 27 de ani, ar fi violat-o în cabina de probă a unui magazin.

Juriul, format din șase bărbați și trei femei, a deliberat în unanimitate în mai puțin de trei ore. Verdictul lor a fost că Donald Trump a molestat-o ​​pe jurnalista Elizabeth Carroll, dar nu și că a violat-o. Totodată, juriul îl consideră pe Trump vinovat pentru defăimarea lui Elizabeth Carroll, în timpul desfășurării procesului - fostul președinte repetând că „Nu am absolut nicio idee cine este această femeie”.

În consecință, fostul lider de la Casa Albă ar trebui să plătească despăgubiri de aproape 3 milioane de dolari pentru defăimare și alte 2 milioane pentru molestare, ridicând suma totală la 5 milioane de dolari.

Ce făcea, însă, soția lui Donald Trump, care se aștepta să fie implicată într-o nouă campanie prezidențială, nicidecum în scandaluri de acest fel?

Ei bine, Melania Trump își vedea de propriile acțiuni sociale, pe care le întreprinde ca fostă Primă Doamnă. Chiar zilele acestea, ea s-a întâlnit cu un grup de tineri crescuți în centrele de plasament, cărora le oferă sprijin financiar și consiliere prin intermediul unei fundații inaugurate în 2008. 

„La cea de-a cincea aniversare a fundației mele, Be Best, ne amintim de impactul incredibil care poate fi obținut atunci când ne unim pentru a sprijini următoarea generație. Faptul că două persoane din comunitatea de plasament au primit burse la nivel universitar îmi aduce o mare bucurie. Mulțumesc mult echipei mele și comunității pentru sprijinul constant”, a notat Melania Trump în mediul online, alături de câteva fotografii cu tinerii defavorizați pe care i-a și invitat la un prânz select la Mar-a-Lago, pe 6 mai.

Știrea a fost preluată de Fox News, pentru care Melania a și făcut câteva declarații: "Soțul meu a obținut un succes extraordinar în prima sa administrație, iar el ne poate conduce din nou spre măreție și prosperitate", a spus ea, mutând focusul de pe ultimele evenimente neplăcute pe țelul familiei Trump, acela de-a câștiga un nou mandat la Casa Albă.

"El are sprijinul meu și așteptăm cu nerăbdare să restabilim speranța pentru viitor și să conducem America cu dragoste și putere", a mai spus ea, în contextul în care Donald este arătat cu degetul mai peste tot.

FOTO: pagina oficială, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg