Ce familie frumoasă are Bobonete! Iată cum arată soţia şi copiii lui

21 ianuarie, 2019
1 mihai bobonete catalina sotia lui si cei doi baieti jpg jpeg

S-a născut în anul 1980 la Craiova, iar de câţiva ani este considerat cel mai bun comediant din ţara noastră, datorită rolului pe care îl are în serialul „Las Fierbinţi“ şi a spectacolelor de stand-up comedy pe care le ţine în toată ţara.

Mihai Bobonete, căci despre el este vorba, este recunoscut ca Bobiţă, rol pe care îl interpretează în celebrul serial de la Pro TV, iar puţini sunt cei care îi cunosc familia, chiar dacă el vorbeşte despre aceştia, în special despre soţia lui, în aproape toate numerele de stand-up comedy pe care le face.

Cea mai importantă femeie din viaţa lui Mihai Bobonete este Cătălina, cea care îi este alături de aproape 25 de ani şi care i-a devenit soţie în anul 2003. Ea este make-up artist şi are 36 de ani şi i-a dăruit celebrului comediant doi copii: un băiat şi o fată.

image

În toamna anului trecut, Mihai Bobonete a scris pe reţelele de socializare un mesaj amuzant pentru soţia lui, alături de care a ataşat şi o fotografie în care apar cei doi.

„În spatele oricărui bărbat de succes a fost tot timpul o maşină roşie, veche, cu care francezii cărau ouă pe coasta de Azur la bogaţi şi, ca să nu le sară din cofrage, au inventat Deux Chevaux. Maşina e din 1980, iar pe soţie o am din 1995 şi o iubesc tare mult. De fapt, asta era ideea, dar m-aţi luat voi cu întrebările despre maşină şi m-am pierdut. Uite, ca şi acum. Cum? Nu a întrebat nimeni nimic? Scuze, atunci“, a scris Mihai Bobonete pe Facebook.

Mai multe fotografii cu Mihai Bobonete şi familia lui pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate