Ce familie frumoasă are Bodo de la Proconsul. E fericit alături de cei doi copii adoptaţi şi de soţie

5 iunie, 2020
9 bodo de la proconsul si sotia 2 jpg jpeg

Bodo de la Proconsul, aşa cum îl ştie o ţară întreagă, este foarte discret când vine vorba despre viaţa personală. Rar vorbeşte despre soţie şi copii. Dar iată ce familie frumoasă are acesta, iată cu cine se distrează în afara scenei!

De fiecare dată când a apărut la TV, Bodo de la Proconsul a vorbit despre proiectele muzicale în care a fost implicat sau pe care urma să le demareze. Mulţi dintre fanii săi nu ştiu ce familie frumoasă şi-a clădit, mai ales că este un tată de nota 10. Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul, este căsătorit de aproximativ 10 ani de zile cu soţia sa, Loredana. 

Cei doi au surprins în urmă cu câţiva ani când au anunţat că au adoptat doi copii. Este vorba despre Daniel şi Filip pe care i-au găsit într-un centru de plasament. Cei doi sunt fraţi şi au fost adoptaţi de Bodo şi de soţia Loredana când unul avea nouă luni, iar cel mai mare un an şi zece luni. În prezent copiii adoptaţi au şapte, respectiv opt ani, iar artistul este de părere ca a fost cea mai bună alegere pe care o putea face în viaţă.

Priviţi în galeria foto imagini cu cei doi copii ai artistului!

2 bodo de la proconsul si sotia 1 jpg jpeg

Bodo nu vrea să le ascundă băieţilor lui faptul că sunt adoptaţi

Într-o emisiune televizată, artistul a dezvăluit că nu doreşte să le ascundă fiilor lui faptul că sunt adoptaţi, pentru a-i pregăti pentru viitor, în eventualitatea în care artistul se gândeşte că, atunci când băieţii vor creşte mari, oricum vor afla, dintr-o sursă sau alta. „N-am vrut de la început să-i minţim. Vrem să-i pregătim pentru anii ce vor urma. Atunci când cineva le va spune că sunt adoptaţi, să fie pregătiţi”, a mărturisit artistul.

Bodo mai are şi un fiu natural, din prima lui căsnicie.

Copiii adoptaţi sunt pasionaţi de muzică

Dani şi Filip „sunt foarte atraşi de muzică şi vin la concerte de câte ori au ocazia. Sunt familiarizaţi cu scena, cu instrumentele de pe scenă şi cu tehnica de pe scenă. Cer permisiunea să se urce la tobe, pentru că, la această vârstă, sunt fascinaţi de tobe“, a mai spus cântăreţul. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg