Ce familie frumoasă are Chef Florin Dumitrescu! Soţia şi fetele l-au însoţit la lansarea cărţii sale la Sibiu FOTO

3 septembrie, 2019
1 chef florin dumitrescu sotia cristina sima fiicele sale ava si mia lansare romaneste punct si de la capat sibiu 1 jpg jpeg

Zi plină de emoţii pentru cel mai tânăr jurat de la "Chefi la cuţite"! Şi-a lansat cel de-al doilea volum cu reţete, în faţa familiei şi a prietenilor.

La 32 de ani ai săi, Chef Florin Dumitrescu are cu ce se mândri: este unul dintre cele mai cunoscute nume din domeniul gastronomiei româneşti, unul dintre cei mai simpatici chefi din vizorul mass media, soţ, tată a două fetiţe şi autor a două cărţi de bucate.

Dacă primul său volum, "Găteşte cu mine", i-a inspirat pe iubitorii de gusturi noi să-i testeze reţetele, unii ajungând chiar să-şi demonstreze talentul în show-ul "Chefi la cuţite", al doilea volum, "Româneşte. Punct şi de la capăt", adună, ca-ntr-un buchet, reţete vechi, unele poate aproape uitate, realizate în manieră modernă, fără a le ştirbi însă din autenticitate. E vorba despre 60 de reţete româneşti culese din toată ţara şi adaptate vremurilor de azi, care ilustrează povestea gastronomică a României, aşa cum a descoperit-o autorul în călătoriile sale culinare prin diferite regiuni ale ţării.

Mai mult, lansarea acestui volum marchează o dublă premieră: este prima oară când un chef publică o carte despre bucătăria românească modernă, dar şi prima oară când un chef cu 3 stele Michelin semnează prefaţa pentru o carte a unui autor român.

Lansată la Sibiu, anul acesta parte a Regiunii Gastronomice Europene, cartea "Româneşte. Punct şi de la capăt" a fost lansată cu sprijinul celor de la Lidl şi în prezenţa unor buni prieteni ai lui Chef Florin Dumitrescu, precum Andrei Aradits, care a şi făcut oficiile de gazdă ale evenimentului, dar şi Cosmin Seleşi, Ana Morodan, Don Baxter, gimnasta Anca Surdu ori bloggeriţa Laura Giurcanu.

Alături de aceştia, s-a aflat şi familia lui Chef Florin Dumitrescu, anume soţia sa, Cristina Sima, cele două fetiţe ale lor; Ava şi Mia - care l-au asistat la sesiunea de autografe, dar şi cumnaţii şi nepoata lui.

Cartea "Româneşte. Punct şi de la capăt" va fi disponibilă timp de 2 luni exclusiv în magazinele Lidl din ţară. 

Show-ul culinar "Chefi la cuţite" revine la Antena 1 cu sezonul 7, din 9 şi 10 septembrie.Recente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg