Ce fată frumoasă are Adriana Trandafir! Maria Speranţa a împlinit 21 de ani

4 martie, 2021
5 adriana9 jpg jpeg

A bifat multe roluri în carieră, dar cel mai mândră e de cei doi urmaşi, Ştefan şi Maria Speranţa, care a împlinit zilele trecute 21 de ani.

“Dintre toate mamele Pământului, m-a ales pe mine! Cel mai fericit copil, viaţa şi sufletul meu... pentru totdeauna. 21. Mulţumesc, Maria Speranţa pentru tot ce m-ai facut să trăiesc alături de tine!”, a fost mesajul postat de marea actriţă pe o reţea de socializare.

Dincolo de tot şi de toate, pentru Adriana Trandafir cele mai mari realizări rămân copiii. ''Ştefan are 28 de ani, e avocat, dar predă şi la Facultatea de drept, îi place cariera asta pedagogică.. Maria Speranţa studiază la Haga, la Business international şi vrea să facă marketing. Nu mi-au urmat paşii, dar sunt copiiii mei, sunt veseli, seriosi, umani, deschişi. Îşi doresc să facă numai lucruri bune şi dacă vor fi cum i-am educat nu am grija lor. Momentele în care ne întalnim sunt foarte rare, dar suntem tot timpul împreună, chiar dacă fizic nu suntem alături”, spunea actriţa pentru OK!

2 maria jpg jpeg
stanga
dreapta
5 adriana9 jpg jpeg
2 maria jpg jpeg

Viaţa Adrianei Trandafir se compune dintr-un şir de sacrificii. “Când spun cel mare sacrificiu mă gândesc că de câte ori au nevoie părinţii nu eşti lângă ei, de câte ori mor nu eşti lângă ei, de câte ori au copiii nevoie de tine nu poţi să îi ţii în braţe, pentru că ai spectacol. Niciodată nu am apucat să îmi serbez ziua, niciodată nu am avut un Revelion sau nu am mers într-un concediu, să zic că nu am nimic de făcut sau astăzi nu fac nimic. Tot timpul avem ceva de învăţat, mă gândesc la studenţi, la cărţile pe care le scriu, la doctorat’’, mărturisea Adriana Trandafir pentru Ok!Recente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg