Ce femei o complexează pe Kim Kardashian?

13 august, 2014
kim kardashian instagram jpeg

Două vedete au reuşit s-o aducă în pragul unei crize de nervi pe starleta de reality-show. Greu de crezut, dar cele două celebrităţi au făcut-o pe Kim să spună că fundul ei i se pare enorm! Despre cine este vorba?

Două vedete au reuşit s-o aducă în pragul unei crize de nervi pe starleta de reality-show. Greu de crezut, dar cele două celebrităţi au făcut-o pe Kim să spună că fundul ei i se pare enorm! Despre cine este vorba?

Fanii lui Kim Kardashian vor savura, cu siguranţă, această ştire: petrecerea pe care designerul Givenchy, Riccardo Tisci, a organizat-o în Ibiza n-a fost doar un motiv de bucurie pentru buna lui prietenă, Kim. Nu de alta, dar printre invitaţi s-au numărat o seamă de vedete, inclusiv supermodelele Kate Moss şi Naomi Campbell. Întâlnirea cu cele două superbe femei a reuşit ceea ce părea incredibil: să-i zdrncine starletei încrederea în sine. Într-atât, încât Kim s-a plâns pe Twitter că şoldurile şi fundul ei i se par enorme şi că vrea să înceapă o dietă drastică, fără pic de carbohidraţi.

image

"Kim a fost îngrozită de cât de mare părea pe lângă cele două modele. Când a ajuns acasă, s-a înfuriat la culme, a început să urle că se simte obeză şi pitică pe lângă Kate şi Naomi care au jumătate din lăţimea ei şi sunt mai înalte", a dezvăluit o sursă din anturajul lor. Iar pozele de la petrecerea cu pricina ne arată o Kim parcă mai timidă ca niciodată, încercând să se ascundă între soţul Kanye şi Kate Moss.

Foto: WENN, Kim Kardashian/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg