Ce fericit e Ben Affleck în compania iubitei sale, Lindsay Shookus!

9 noiembrie, 2017
ben affleck hepta 3204878 jpg jpeg

La câteva zile după ce s-a aflat că fosta soţie a fost cea care l-a ajutat pe actor să se interneze într-o clinică de reabilitare atunci când a avut o ”cădere”, Ben e surprins pe aeroportul din New York alături de noua lui iubită, Lindsay Shookus.

Ben Affleck şi Lindsay Shookus

Ben Affleck este mai fericit ca oricând! Actorul de 45 de ani a fost surprins de paparazzi pe când ateriza pe aeroportul din New York, însoţit fiind de iubita sa, producătorul SNL Lindsay Shookus. Cei doi păreau foarte binedispuşi, chicotind şi bându-şi cafeaua împreună.

image

Se pare că cei doi au vrut să petreacă puţin timp împreună, motiv pentru care au plecat din Los Angeles pentru câteva zile. În ultima vreme, actorul a fost extrem de ocupat, jonglând între atribuţiile profesionale şi cele de părinte, neglijând-o, astfel, pe noua lui iubită.

image

De altfel, un apropiat a declarat că Ben a dat-o la o parte pe iubita sa, în septembrie, atunci când s-a dus direct la fosta nevastă pentru a-i cere ajutorul în a lupta contra dependenţei sale de alcool şi jocuri. ”Ben a ajuns într-un punct critic. Ştia că are o problemă şi că e nefericit. I-a spus (n.r. lui Garner) tot ce se întâmpla în viaţa lui. A fost devastat, dar ştia că trebuie să se schimbe. Jen l-a sunat pe fratele lui Ben, Casey Affleck, şi i-au găsit împreună un ajutor într-o clinică de reabilitare din nordul Los Angelesului”, povesteşte un apropiat.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg