Ce fetiță adorabilă are Feli! Mesajul duios al artistei pentru micuța Nora Luna: ”Bocesc cu pauze...”

7 iunie, 2024

Îndrăgita artistă trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții. Fetița sa este în fața unui capitol important al vieții, iar mama sa i-a făcut o declarație emoționantă.

FotoJet Feli jpg

Mai mult, familia lor s-a extins. Artista este foarte fericită de când s-a mutat lângă București, la o casă cu curte. Viața lor este perfectă în compania animăluțelor lor, un cățel adorabil și o pisică.

Feli (2) jpg

Ne place Feli mult, pentru că este un om atât de asumat. Se bucură la maxim de toate binecuvântările vieții.

Când a împărtășit fanilor săi că și-a ales cățelul de la o canisă și că și-a dorit o rasă anume, foarte mulți adepți de-ai săi au criticat-o că nu a adoptat. Însă cățelușul acesta a spus artista că era ceea ce aveau nevoie în familie. Și micuțul s-a integrat de minune, chiar și în perimetrul felinei care trona în casă de mai mulți ani.

Feli a povestit că Shumma este pisica aceea morocănoasă, supărată pe lume, în schimb, o adoră pe ea. În schimb, cățelușul Oli are iubire pentru toată familia. Amândouă patrupedele sunt adorate de fetița artistei, Nora Luna.

Nora Luna, fiica lui Feli (1) jpg

Fetița a crescut și a finalizat un capitol important al vieții, ceea ce a emoționat-o pe Feli mult. Și s-a folosit de ocazie pentru a-i lăsa în online un mesaj de suflet.

Nora Luna este absolventă de grădiniță. Din toamnă, fetița începe școala.

”Era o zi de vară când ai avut ziua botezului. Ce mică erai, mami! Anii au trecut și de la o secundă la alta te iubim mai mult și mai mult! Ieri ai terminat grădinița. Din toamnă mergi la ȘCOALĂ! Când a trecut timpul? Bocesc cu pauze de câteva zile. Chiar și acum când iar îmi împart gândurile cu lumea. Uneori mai cer atenție când mă simt tristă și atunci cer iubirea întregului pământ.

Știi… încă de când erai in burtică mă enervau toate “sfătoasele”. Spuneau să mă bucur de toate momentele cu tine. Că zboară timpul repede. Am ajuns să le dau dreptate și asta mă enervează și mai mult. Eu nu am o problemă cu timpul. E firesc să îl las să treacă. Dar da. L-aș opri ca să mai stai puțin micuță. Să mă cauți, să vrei să dormi cu mine, să ai gura mare când ne certăm, să îmi faci bilețele cu “Te iubeCS, mami” ca semn de împăcare.

Ești comoara mea. Norocoși sunt oamenii în a căror viață ești! D-apăi noi… părinții tăi…”, a notat Feli, sub eticheta Feli din poveste.Recente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg