Ce frumoasă este Barbie, însărcinată! Margot Robbie, superbă pe covorul roșu, prima apariție gravidă

10 septembrie, 2024

Frumoasă și însărcinată, Margot Robbie a avut o apariție șic pe red carpet, prima de la marele anunț că va fi mămică.

Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg

Actrița a optat pentru o rochie gri, care îi dezvăluie sarcina înaintată. Robbie a participat luni, 9 septembrie, în LA la proiecția filmului „My Old Ass”.

Luni, 9 septembrie, actrița și producătoarea de film, în vârstă de 34 de ani, a venit la proiecția comediei-dramă My Old Ass din Los Angeles.

Purtând o rochie cenușie mulată și lungă, blondina și-a expus sarcina evidentă și înaintată și putem spune că este superbă.

Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (3) jpg

Margot Robbie s-a tuns și și-a lăsat părul drept într-un bob mai lung. Ea s-a afișat alături de regizoarea Megan Park și actrița Maisy Stella, care joacă rolul lui Elliot Labrant în film.

Tom Ackerley, soțul actriței, colegul producător al filmului Josey McNamara și producătorul executiv Bronte Payne s-au strâns și ei pentru o fotografie de grup la organizația nonprofit TreePeople din Beverly Hills.

Protagonista din blockbusterul „Barbie" a anunțat în vară că este însărcinată și că ea și soțul Tom Ackerley sunt în culmea fericirii.

Vedeta Barbie a ieșit ultima oară în public cu burtica la vedere la Wimbledon, în iulie. Pe covorul roșu însă, este prima apariție însărcinată, scrie publicația People.

La vremea respectivă, sarcina era foarte puțin vizibilă. Purtând o rochie cu buline alb-negru,  Robbie l-a ținut de mână pe Ackerley, în timp ce participau la celebrul turneu de tenis de la Londra.

În august, cuplul a fost reperat în vacanță, pe frumoasa insulă mediteraneană Sardinia.

Margot Robbie și-a arătat rotunjimile vizibile în timp ce purta un top alb și pantaloni negri, largi, în timp ce Ackerley optase pentru un tricou alb și pantaloni scurți kaki.

Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (1) jpg

Margot Robbie și Tom Ackerley s-au cunoscut în 2013 pe platoul de filmare al producției „Suite Française”, o dramă plasată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, unde el era asistent de regie, iar ea era în fața camerei. Mai întâi prieteni și au lucrat împreună la compania de producție LuckyChap Entertainment, într-o echipă de producție formată din patru persoane din care mai fac parte Sophia Kerr, prietena din copilărie a lui Robbie, și Josey McNamara. Acum sunt coproducători pentru o serie de proiecte, inclusiv „Dollface” de pe Hulu, prin compania lor de producție.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg