Ce frumoasă este fetiţa Simonei Gherghe! Primele fotografii clare cu Ana Georgia

31 octombrie, 2017
Simona Gherghe 1 png

Simona Gherghe este o femeie împlinită, iar viaţa sa a căpătat un alt sens odată cu căsătoria cu Răzvan Săndulescu şi cu naşterea primului lor copil, Ana Georgia. Fetiţa a venit pe lume 23 mai, zi cu o însemnătate aparte pentru Simona care şi-a strâns pentru prima dată copilul în braţe.

image

De atunci, prezentatoarea TV, aflată în concediu de maternitate, a tot distribuit fotografii pe contul său de Instagram în care apare şi minunea sa, în tot felul de ipostaze, în pătuţ, sau în braţele părinţilor săi. Cu toate acestea, vedeta a evitat să o expună în întregime pe fiica sa până la botez, aşa că fotografiile nu îi arătau faţa micuţei. Acum, Simona a distribuit primele fotografii cu Ana Georgia, fotografii de la botez, iar micuţa este superbă, într-o rochiţă cu dantelă şi o bentiţă elegantă pe cap. Botezul a avut loc pe 1 octombrie, iar acum fanii o pot admira pe fiica sa în toată spendoarea.

Astăzi, vedeta TV împlineşte 40 de ani şi, chiar dacă va pleca în vacanţă peste hotare alături de soţul său, pentru că exact asta a fost cadoul primit de la Răzvan, fiind prima vacanţă departe de micuţa lor, Simona a mărturisit că ziua nu este despre ea, ci despre minunea din viaţa sa: "40. Azi nu e însă despre mine, ci despre ea. Pentru că ne-a adus atâta fericire. Şi pentru că, uneori, am sentimentul că nu-mi ajunge o inimă să-i arăt cât de mult o iubesc ", a scris ea pe reţelele de socializare, mesaj însoţit de o fotografie de la botez cu Ana Georgia.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG