Ce frumoasă s-a făcut fata Ritei Mureşan!

20 decembrie, 2012
546640 3855346623800 1413317416 n jpeg

Fiica cea mare a designerului vestimentar împlineşte astăzi 16 ani şi promite să fie la fel de frumoasă ca celebra ei mamă, care a fost şi manechin.

Fiica cea mare a designerului vestimentar împlineşte astăzi 16 ani şi promite să fie la fel de frumoasă ca celebra ei mamă, care a fost şi manechin.

Rebeca Mureşan îşi aniversează astăzi ziua de naştere şi, trebuie s-o recunoaştem, s-a transformat într-o domnişoară foarte frumoasă. E înaltă, suplă şi foarte elegantă şi ne aminteşte de mama ei care, în tinereţe, a fost un manechin foarte apreciat.

image

Ştim că ani de zile, Rebeca a avut de suferit în urma unui accident petrecut în 2005, atunci când, încercând să salveze de la moarte un băieţel, un blat de marmură de 80 de kilograme s-a prăbuşit peste ea şi i-a zdrobit mâna. Acum însă, după multiple operaţii de reconstrucţie a falangelor efectuate în străinătate, Rebeca s-a recuperat, iar mama ei e de părere că gestul fiicei sale celei mari a fost unul pe cât de spontan, pe atât de uman, ceea ce arată că are nu doar un chip frumos, ci şi un caracter aparte.

Mai nou, de câţiva ani încoace, Rebeca a preluat şi din atribuţiile mamei sale în ceea ce priveşte prezentarea la diferite evenimente cu caracter umanitar, cum este Festivalul Brazilor de Crăciun, organizat în colaborare cu Salvaţi Copiii, la a cărei ediţie de anul acesta Rebeca a susţinut singurică brăduţul creat de mama sa.

Astăzi, când aniversează vârsta de 16 ani, cel mai probabil, Rebeca îşi va petrece ziua cu mama, sora ei, Gloria, şi cu prietenii ei. Îi urăm şi noi „La mulţi ani!“.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg