Ce frumos a crescut fetiţa lui Pink! Vezi pozele de familie, pe covorul roşu

26 mai, 2016
fetita lui pink2 jpeg

Sunt foarte rare apariţiile cântăreţei Pink împreună cu familia ei, în spaţiul public. Însă, odată cu premiera noului film “Alice Through the Looking Glass”, în care joacă şi curând-divorţatul Johnny Depp şi la care diva a contribuit cu melodia care a devenit coloana sonoră oficială, fanii au avut ocazia s-o admire în formaţie completă.

Un trio foarte frumos> familia Aleciei Moore

Adică Pink, împreună cu soţul ei, Carey Hart şi superbitatea lor de fiică, Willow! Cântăreaţa de 36 de ani se bucură de un comeback muzical şi de Alice Through the Looking Glass, aşa că are toate motivele să zâmbească larg – aşa cum a fost pe covorul roşu, la premiera filmului, din 24 mai, în LA, unde a şi cântat live.

Cei trei au fost prezenţi la premiera filmului pentru care Pink a compus melodia oficială

Însă în centrul atenţiei a fost mai degrabă drăgălaşa ei fetiţă, în vârstă de patru anişori, care creşte văzând cu ochii! Şi se vede că moşteneşte mai mult din partea mamei sale, deşi nici soţiorul Carey nu e mai prejos. Ne place tare mult că Willow pare atât de jovială şi exuberantă, cât şi foarte simpatică în rochiţa cu paiete negre accesorizată cu bocanci negri – pe măsura părinţilor ei!

Pink şi fetiţa ei dulce, Willow

Toţi trei s-au prezentat la patru ace pentru eveniment, pozând ca o familie radiantă şi fericită, mai degrabă elegantă decât în postura de rockeri rebeli aşa cum şi-au obişnuit fanii, în timp ce Carey (40) nu s-a putut abţine să posteze un astfel de cadru de familie şi pe Instagram!  Ce ne place cel mai mult este că, spre deosebire de alte vedete, cântăreaţa ştie să păstreze echilibrul între viaţa personală şi cea profesională, nerefuzându-ne plăcerea de-a o vedea împreună cu soţul şi fetiţa ei.

Cine putea să fie în centrul atenţiei, dacă nu jucăuşa Willow?

Carey s-a tot jucat cu fetiţa lor, cât timp Pink a cântat live la premieră.

image

Alecia Moore pe numele ei adevărat este căsătorită cu motociclistul de curse Carey Hart din 2006 şi o au pe Willow Sage de 4 ani.

Willow are 4 ani

FOTO Getty Images, Hepta, InstagramRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg