Ce frumos sărbătoresc Pink şi soţul ei 10 ani de căsnicie!

8 ianuarie, 2016
pink si sotul ei hepta 2223043 jpeg

Nici nu ne vine a crede că au trecut deja zece ani de când celebra cântăreaţă a devenit soţia fostului motociclist Carey Hart, cu care are o fetiţă adorabilă, Willow. Acum, la aniversarea lor, Carey a postat o fotografie înduioşătoare, cu toţi trei acasă.

Pink şi Carey, soţul ei, şi fiica lor, Willow

“La mulţi ani jumătăţii mele MULT mai  bune. 10 ani sunt o realizare uimitoare pentru doi ciudaţi ca noi. Sunt mândri de noi, baby!”, a scris fostul motociclist de 40 de ani despre soţia sa celebră, pe Instagram, unde se bucură de 400.000 de fani.

Pink a sărbătorit 10 ani de căsnicie cu Carey şi se bucură să fie mama unei fetiţe superbe

“Mulţumesc pentru că eşti o soţie, o mamă şi o prietenă incredibilă.  Te iubesc”, a adăugat Carey despre Alecia Moore aka Pink (35). În fotografia alb-negru, artista apare cu soţul ei şi cu fiica lor, Willow, în vârstă de 4 ani, jucându-se cu ei. În faţa şemineului.

Happy family!

Pink şi Carey s-au căsătorit pe 7 ianuarie 2006 în Costa Rica. La un moment dat, aşa cum a şi povestit în versurile melodiilor sale de acum câţiva ani, ea şi Carey s-au despărţit şi chiar separat, în februarie 2008, dar din fericire au făcut terapie maritală şi s-au împăcat. Mai mult, soţul lui Pink a apărut chiar în 5 videoclipuri ale ei. Acum pare că se înţeleg mai bine ca oricând, iar familia lor e cât se poate de frumoasă!