Ce frumoși sunt copiii fostei prezentatoare TV Raluca Lăzăruț, stabilită în SUA

14 septembrie, 2023

Nici n-ai spune că fosta vedetă de la Antena 1 a născut de două ori, dar imaginile cu fetița și cu băiețelul său sunt dovada că poți arăta ca un manechin și după două sarcini.

Raluca Lazarut in SUA 2023   Instagram (7) jpg

La fel de suplă și de frumoasă, chiar și după două sarcini, Raluca Lăzăruț își trăiește Visul American alături de soțul ei, Horațiu Boeriu, și de cei doi copii ai lor, Gemma și Miles.

Anul acesta se împlinesc 9 ani de când Raluca Lăzăruț a decis să părăsească definitiv țara, pentru a-și urma inima. Iar până acum, povestea ei de peste Ocean s-a scris frumos și liniștit s-a integrat perfect vieții din Chicago.

Soțul său locuia de mult timp în Statele Unite, ocupându-se cu afaceri și fiind cel care a lansat un blog independent al iubitorilor mărcii auto BMW, neafiliat brandului, pe care postează informații, comentarii și conținut media diversificat, fiind singura publicație online de acest tip dedicată unei mărci auto.

Raluca Lazarut in SUA 2023   Instagram (2) jpg

La rândul său, Raluca Lăzăruț n-a putut sta prea mult timp departe de media și a intrat în bazele de date ale unei agenții de talente, care apoi a distribuit-o în reclame, proiecte video, seriale și materiale care necesitau voice over. Ea a prins un rol în drama medicală „Chicago Med” (2015), după care, în același an, a jucat rolul unui reporter de televiziune în „Empire series”, creat de Fox. Totodată, a debutat în lumea jocurilor video drept Catwoman în „Injustice 2”.

Căsătoriți din 2016 de nașii Adelina și Cristi Chivu, familia lor s-a mărit în timp, după nașterea fetiței în 2020 urmând venirea pe lume a mezinului Miles, în octombrie 2022. Iar, în iunie, toată lumea s-a reunit la botezul celui mic.

Gemma e o fetiță tare frumoasă, cu păr blonziu, ușor buclat și ten de porțelan. Acum, la 3 ani și jumătate, e suficient de înaltă să-și culeagă singură merele de pe crengile cele mai de jos ale unei livezi în care s-a distrat, deunăzi, cu mămica ei.

Iar Miles e un băiețel cu chipul tot numai un zâmbet, rotunjor în obăjori și cu ochi albaștri.

Viața cu doi copii îi priește de minune Ralucăi, copiii fiind și frumoși, și veseli, și cuminți, iar mămica lor reușind să-și facă timp și pentru o ieșire de bonton cu soțul său. Cel puțin, asta se vede din postările fericitei mămici, care zâmbește în toate cadrele.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg
Elon Musk şi Amber Heard au avutt o relaţie scurtă jpeg
Salma Hayek despre cum se mentine tanara si supla   Instagram jpg
rona hartner
iulia vantur si salman khan 8 webp
Taylor Swift   profimedia 0805144153 jpg
Nicole Kidman sora și nepoata GettyImages 1068599298 jpg
Cori Gramescu in Miami (4) jpg
Lionel Messi și Antonella, Getty (1) jpg