Ce gânduri are Laura Cosoi, la nouă ani de când e femeie măritată. Actrița este însărcinată a patra oară

2 mai, 2024

Unele căsnicii par a fi realizate cu o extra binecuvântare divină. Așa se întâmplă și în cazul Laurei Cosoi cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Actrița a mărturisit cum se simte după nouă ani de când e femeie măritată.

banner laura cosoi png

Cum a marcat Laura Cosoi nouă ani de mariaj cu Cosmin Curticăpean: ”Cu inimile mai pline ca niciodată”

Radiază fericire și feminitate. Cu a patra sarcină avansată, Laura nu a uitat să își amintească clipele magice de la nunta de acum nouă ani.

Laura Cosoi la nuntă PNG

După cum lesne se observă, nu mult s-a schimbat frumoasa actriță în această perioadă.

Laura Cosoi și familia PNG

Doar că familia lor s-a îmbogățit cu patru copii! Unul pe drum, și trei fetițe adorabile deja adevărate domnișoare.

În cuplul lor, purtătoarea de cuvânt este Laura, întrucât Cosmin Curticăpean a ales să fie o prezență cât mai discretă.

Bărbatul este un om de afaceri de succes, are 46 de ani și este originar din Târgu Mureș. Soțul Laurei Cosoi gestionează cinci firme, dintre care două activează în domeniul comunicațiilor și au extins operațiunile în Germania și Austria, conform informațiilor prezentate de Fanatik. Cosmin Curticăpean este implicat și în domeniul frumuseții, deținând un salon în Brașov, condus surprinzător de o fostă parteneră. Investiția în acest salon a fost de 30.000 de euro, potrivit sursei citate anterior.

Cu aproximativ șapte ani în urmă, a inaugurat în București o serie de brutării artizanale, în care oferă o varietate de plăcinte și produse de patiserie pregătite în stil tradițional, iar clienții sunt cât se poate de încântați.

Cei doi au una dintre cele mai frumoase relații din showbiz, într-o lume care se zdruncină mult prea ușor în anii aceștia. Laura și Cosmin însă fac dovada că sunt cu adevărat suflete pereche. Fericirea lor este întotdeauna în familie. Nu au ezitat niciodată să-și ia copiii după ei în toate plecările și au rămas mereu uniți. Au demonstrat că se simt fabulos atât la hoteluri de 5 stele, cât și cu rulota, în câmp deschis.

„N-am fi putut să nu fim împreună, e clar. Suntem făcuți să fim împreună și nu cred că pot să simt vreodată mai mult decât simt pentru el. El e un om extrem de… familist sună așa, dar e extrem de implicat în tot ce înseamnă relația. Și faptul că el mă vede ca în prima zi, el nu s-a schimbat absolut deloc nici în momentele noastre cele mai intime ca să spun așa, el a rămas la fel de pasional ca prima oară, adică e ceva fantastic. Nu am apucat, după 10 ani, să ne săturăm unul de celălalt, încă tânjim după momentele astea în care să existe momentele noastre”, povestea Laura Cosoi, atunci când a fost invitată la podcastul moderat de către Mihai Morar.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg