Ce haine de toamnă preferă celebrităţile? Să vedem

1 octombrie, 2021
3 haina1 jpg jpeg

Celebrităţile sunt, de regulă, cele care dau tonul în lumea modei. Ceea ce poartă acestea este apoi râvnit de orice fan care vrea să fie la modă, iar în felul acesta persoane cu un statut important în lumea modei trasează direcţii preluate apoi de marea majoritate.

 

Ce materiale sunt în tendinţe în lumea celebrităţilor în această toamnă?

Blugi cu talie înaltă damă, pulovere supradimensionate sau cu imprimeuri extravagante, toate acestea devin perfecte pentru cele care iubesc să fie la modă chiar şi în anotimpurile reci, când alegerile devin, parcă, limitate. 

Calitatea nemaipomenită pe care o oferă pielea, acest material inedit pe care îl poţi găsi în atâtea variante de culoare, design, formă, face ca articolele vestimentare realizate din piele să fie unele râvnite. Pielea de calitate devin practic alegerea supremă în sezoanele de primăvară sau toamnă, fiind extrem de elegantă, fină, potrivită pentru ţinute diverse. 

stanga
dreapta
1 haina1 jpg jpeg
2 haina2 jpg jpeg

O altă alegere ideală pentru vedetele de pe podium este cea a hainelor matlasate. Uşoare, extrem de confortabile, în stilul retro, hainele matlasate îţi pot oferi un aspect victorian, unul pop sau chiar un aspect de cowboy din filmele western. 

Nu uita de hainele de blană care se află în topul preferinţelor pe care le au vedetele de pretutindeni în sezonul rece. O vestă din blană sintetică purtată alături de cizme cu detalii metalice şi cu ochelari de soare cu design futurist reprezintă alegerea supremă a celor care doresc să iasă în evidenţă prin alegeri extravagante. 

Denimul pare a rămâne alegerea oricărui an, oricărui sezon. Cu o pereche de blugi cu talie inalta dama, un top scurt şi o geacă din denim poţi obţine cea mai confortabilă ţinută la modă pe care o poartă chiar şi vedetele atunci când vor să se afişeze în ţinute lejere, de stradă. 

2 haina2 jpg jpeg

Ce ţinute lejere poartă vedetele toamna aceasta?

Pantalonii cargo reprezintă una dintre cele mai căutate variante de pantaloni la modă. Asortat cu pulovere lungi, realizate din materiale tricotate, aceştia reprezintă o alegere confortabilă, lejeră, potrivită pentru ţinutele casual în care să te simţi bine în orice moment. 

Salopetele sunt, de regulă, preferate de vedetele care doresc să îşi etaleze siluetele, mai ales de cele înalte. În această toamnă, vedetele aleg salopetele din denim, cu un aspect retro de invidiat. Asortate cu sandale în culori vii, salopetele din denim reprezintă alegerea supremă în materie de confort. 

Nu numai gecile din piele sunt preferate de vedete în această toamnă, ci şi pantalonii din piele pe care îi poţi asorta cu în cele mai inedite moduri. Poţi asorta o astfel de pereche de pantaloni cu unul dintre modelele de pulovere lungi de dama, fie în carouri, fie cu motive deosebite pentru un stil vintage aparte. Alături de o pereche de sneakers albi, această ţinută poate fi purtată cu încredere chiar şi în zilele cele mai reci din toamnă. 

Un hanorac de marcă purtat alături de o pereche de blugi la modă şi o pereche de sneakers este întotdeauna alegerea supremă a oricărei vedete care doreşte să adopte un stil de stradă sau chiar casual. Acest stil este reprezentativ mai ales unei anumite categorii de vârstă, fiind preferat pentru atitudinea pe care o are purtătorul în faţa celorlalţi. Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg