"Ce i s-a întâmplat lui Alec Baldwin este răzbunarea sorţii!" Cine face acuzaţii grave la adresa actorului care a ucis o femeie pe platourile de filmare?

26 octombrie, 2021
2 alec baldwin2 jpg jpeg

Tragedia de la filmările peliculei "Rust" a provocat un război în social media

Toată lumea îl compătimeşte pe Alec Baldwin pentru ghinionul de a i se fi descărcat o armă cu gloanţe reale pe platourile de filmare, ucigând o femeie, directorul de imagine al producţiei, şi rănindu-l pe regizor... Sau aproape toată lumea îl compătimeşte. Pentru că au început să apară şi păreri surprinzător de dure. "Alec Baldwin şi-a dedicat 4 ani portretizându-i pe Donald Trump şi pe susţinătorii lui drept ucigaşi malefici. Ceea ce i s-a întâmplat lui Alec ar putea fi un exemplu de justiţie poetică, dacă nu ar fi fost vorba de un om inocent ucis de el." (vezi galeria foto) Cuvintele au fost scrise în social media de activista politică şi gazda unor talk show-uri politice Candace Owens (foto jos) - cunoscută în America, ea este susţinătoarea Partidului Republican care a şocat-o pe fiica lui Alec cu opinia ei.

2 candace bun jpg jpeg

Ireland nu a întârziat să-i dea o replică pe măsură: "Eşti cea mai dezgustătoare şi canceroasă fiinţă umană pe care am întâlnit-o. Trecând peste opiniile imorale pe care ţi le-ai exprimat de-a lungul timpului, faptul că nu ai respect pentru viaţa unei femei, ucise în mod accidental... Să-ţi fie ruşine", a scris Ireland Baldwin (vezi galeria foto). "Fii republicană. Fii nevaccinată. Nu-mi pasă. Eu aleg să am respect pentru viaţă. Dar aici nu dezbatem purtarea măştilor, vaccinul sau drepturile comunităţii trans. O femeie şi-a pierdut viaţa. Ignoranţa ta răneşte oameni. Eu respect opiniile oamenilor, dar dacă susţineţi astfel de clovni, vă rog să-mi daţi unfollow", a mai adăugat fiica de 26 de ani a lui Alec. Totodată, Ireland i-a rugat şi pe cei care vor încerca să-l defăimeze pe tatăl ei să-i dea unfollow, pentru că i se frânge inima să vadă atâta ură şi ignoranţă. După aceste replici, Candace şi Ireland au avut o lungă discuţie lămuritoare în privat - despre care fiica actorului şi-a înştiinţat apoi urmăritorii. În urma discuţiei, Candace şi-a şters mesajele la adresa lui Alec Baldwin.

Foto: arhivă, Profimedia, Instagram

1 ireland bun jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg