Ce-i transmite Austin Butler fostului iubit al Kaiei Gerber. Tânărul urmează să-l joace și el pe Elvis

12 ianuarie, 2023
Austin Butler, Getty (1) jpg

Carismaticul Austin Butler s-a transformat de când l-a jucat pe inegalabilul Elvis.

Tânărul american în vârstă de 31 de ani are o relație HOT cu o femeie super senzuală, copia fidelă a lui Cindy Crawford în tinerețe. Nimeni alta decât fiica supermodelului, Kaia Gerber.

Kaia Gerber la Gală, Getty (10) jpg

Kaia Gerber este copia la indigo a celebrei sale mame și se afișează de fiecare dată alături de Austin Butler, actorul care este pe val după filmul dedicat Regelui Rock and Roll. Superba tânără l-a însoțit pe star și marți seara la Premiile Globurile de Aur, unde Austin Butler a fost omul serii, desemnat câştigătorul premiului pentru cel mai bun actor într-un film dramatic, graţie rolului interpretat în pelicula "Elvis".

Austin Butler, Getty (2) jpg

La această categorie au fost nominalizaţi actorii Austin Butler ("Elvis"), Brendan Fraser ("The Whale"), Hugh Jackman ("The Son"), Bill Nighy ("Living"), Jeremy Pope ("The Inspection").

Victoria obţinută marţi seară i-a adus tânărului actor american Austin Butler primul său Glob de Aur din carieră. În filmul "Elvis", regizat de Baz Luhrmann, el joacă rolul legendarului cântăreţ american Elvis Presley.

Cea de-a 80-a gală de decernare a Globurilor de Aur a avut loc la hotelul Beverly Hilton, din Los Angeles. Evenimentul a fost prezentat de actorul de comedie Jerrod Carmichael.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii.

Austin Butler a strălucit la Gală, îmbrăcat super elegant, cu costum și papion. Kaia Gerber a făcut senzație, ca de fiecare dată, însă prezența sa a fost extrem de discretă la Gală, lăsându-și iubitul să-și savureze victoria în tihnă.

Întâmplarea amuzantă este că fostul iubit al Kaiei se pregătește să îl joace, la rândul său, pe Elvis. Austin Butler a aflat informația și întrebat fiind de Variety ce părere are despre acest lucru, replica sa a fost cât se poate de detașată: ”Îi urez succes.”

Cert este că Elvis i-a schimbat viața lui Austin Butler. Rolul său este unul dintre cele mai bune jucate vreodată, e greu de crezut că Jacob Elordi îi va egala vreodată prestația. Acesta are 25 de ani și s-a iubit cu celebrități precum mai sus menționata Kaia Gerber, Joey King, Zendaya și mai recent cu Olivia Jade Giannulli.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg